Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Volband
üzenetére
Nekünk 65C805-ös érkezett, muszáj volt 3 napon belül kipróbálni, ezért szépen összeszereltem, talpra állítottam és kipróbáltam. A képernyőről nem szedtem le a fóliát, de attól minden is látszódott, miután én is ámultam és bámultam, rövid nézelődés után visszakerült szinte ugyanúgy visszacsomagolva a dobozba, mint ahogy érkezett és várja az idejét, hogy a helyére kerüljön. A héten valószínűleg már a falon lesz és mélyebben bele tudok merülni a Mini QLED rejtelmeibe és felfedezem azokat a dolgokat, amiről itt hetek óta beszélgetünk
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le 
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- orion 4k tv Android
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Úgyhogy ha nem szedsz le minden fóliát, mert csak egy rövid ideig teszteled, ahogy én is, nem lesz baja. De ha le is szeded hátulról, akkor mi baj lesz, ha esetleg valamiért vissza kell küldeni? Tesztelni úgy tudod igazán, ha nincs rajta fólia, senki nem fogja megkérdezni, miért szedted le
Vhiktor