- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Itt van ez a komment
Kivette a dobozból és működött. Semmi közöm az LG-hez anno én azért vettem 660s-t mert ph-n különösen ajánlott volt. Ahogy olvastam nem csak én így voltam így vele.Ez a TCL meg annak ellenére, h a BB-s topikban, Milyen TV-s topikban és itt is mindenki unbelievable-nek titulálta. Többször meséltem a problémámról. Megcsináltam mindent javaslatot semmi érdemi változás nem volt. És hiába írogattátok, h szar a forrás, mert az LG a TCL mögött van (még nem vagyok 100% biztos benne, h marad) visszaállok arra és tök normális.
Feltettem a legutolsó frissítést mikor itt elkezdődött a "hullám" és egyből normálisabb lett a sztori. SmartTube os videók jók lettek normális a kép. Meccs is konszolidálódott azért patikának nem mondanám, de jobb lett mint volt. És nem változott a forrás és a beállítás.
És igen írtad, h F1 kell nézni az jó. De azért ne a TV mondja már meg, h én mit akarjak nézni.
Mikor beüzemeltem egyből megnéztem a pixelhibás viktoros videót se én se az asszony nem látott hibát, tökkre megörültem, mondom ezután már mi baj lehet. Hát na fene se gondolta volna
Tehát "Minden sorozatban gyártott termék egy bizonyos tűréshatáron belül kell teljesítsen." a probléma az, h túl nagyot szór az a hibahatár, nem megugorhatatlan az, h kiveszed a dobozból és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OpenMediaVault
- Építő/felújító topik
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Macska topik
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest