- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Itt van ez a komment
Kivette a dobozból és működött. Semmi közöm az LG-hez anno én azért vettem 660s-t mert ph-n különösen ajánlott volt. Ahogy olvastam nem csak én így voltam így vele.Ez a TCL meg annak ellenére, h a BB-s topikban, Milyen TV-s topikban és itt is mindenki unbelievable-nek titulálta. Többször meséltem a problémámról. Megcsináltam mindent javaslatot semmi érdemi változás nem volt. És hiába írogattátok, h szar a forrás, mert az LG a TCL mögött van (még nem vagyok 100% biztos benne, h marad) visszaállok arra és tök normális.
Feltettem a legutolsó frissítést mikor itt elkezdődött a "hullám" és egyből normálisabb lett a sztori. SmartTube os videók jók lettek normális a kép. Meccs is konszolidálódott azért patikának nem mondanám, de jobb lett mint volt. És nem változott a forrás és a beállítás.
És igen írtad, h F1 kell nézni az jó. De azért ne a TV mondja már meg, h én mit akarjak nézni.
Mikor beüzemeltem egyből megnéztem a pixelhibás viktoros videót se én se az asszony nem látott hibát, tökkre megörültem, mondom ezután már mi baj lehet. Hát na fene se gondolta volna
Tehát "Minden sorozatban gyártott termék egy bizonyos tűréshatáron belül kell teljesítsen." a probléma az, h túl nagyot szór az a hibahatár, nem megugorhatatlan az, h kiveszed a dobozból és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest