Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
válasz
SirRasor #207 üzenetére
Már a honlapcímből sem következtetnék házasságkereső hölgyek és urak weboldalára.
kisboxi: mégis egyre többen találják meg így a párjukat. A bátyámnak rögtön feleséget hozott az internetes ismerkedés. Én 4,5 éve vagyok együtt a kedvesemmel és egy chat szobában kezdtünk el beszélgetni. Igaz, hogy a külsőm miatt a való életben nagy hátránnyal indulok a párválasztósdiban, eddig "csak" kétszer sikerült így "bepasiznom", és egyik sem bizonyult tartósnak.
A mai tizen-, huszonéves generáció elmagányosodik, és ezt önként választja. Látom az öcsémet, aki egy 17 éves, jóképű, izmos fiatal srác, mégis legtöbbször itthon kuksol, msn-en tartja a kapcsolatot a barátaival, és csak nagyritkán megy el bulizni. És csaja eddig csak a netről volt, igaz, az annál több.Pedig neki aztán tényleg nem kéne szégyenkeznie a külseje miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest