Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intelligencs #7169 üzenetére
Teljesen igazad van.
Egyébként nem a fórum miatt idegeltem magam, hanem az igazságtalanság miatt, sajnos én az ilyet nem tudom eltűrni, nem állok be a sorba még egy birkának. Nem tetszett az a hozzáállás, hogy valaki meg sem érti mit írok, de kitilt az oldalról 3 napra. Aztán pedig infantilisnek hív, mert erre rá merek kérdezni, hogy miért. Bár ez utóbbira már nem reagáltam, pont azért, mert ennyire mélyre én nem süllyednék egy oldal hasábjain. Amúgy a fórummal nem volt bajom, mert eddig kábé be sem léptem oda, nem használtam, csak a cikkek alatt megjelenő szövegdobozkába írtam be néha-néha.
Sajnálom, ha bárhol olyan emberek moderálnak, akik nem képesek belátni, hogy néha hibázhatnak, és valamit esetleg ők is félreérthetnek olykor-olykor.
Probléma megoldva, én nem fogom magam egy ilyen arrogáns ember miatt idegesíteni, kigyomláltattam még az írmagomat is az iponról. Nem ringatom magam álomba, tudom, hogy a tavalyi 4.911.535K árbevétel mellet nem az én pár millióm fog hiányozni, tehát miattam biztos nem kell leépítésre számítani.
Mindenkinek azt tanácsolom, hogy kövesse a Te példádat. Vásároljon az iponon, de eszébe se jusson bármit beírni, a manifesztálódott résszel és dolgozókkal semmi probléma, a virtuális világuk azonban maga az agyhalál.
Szerk.
Bocsánat, azt még meg kell jegyezzem az utolsó gondolathoz, hogy nem az oldal "belsős" szerkesztőivel cikk/hír írókkal van a gond, hanem a hozzászólókkal és a külsősökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- PlayStation 3 Move kontroller + PS3 Eye + Wonderbook + magyarul beszélő Harry Potter játék
- Eladó Intel NUC 5i3RYK (i3 5.gen - 8GB - Win) - Nagy házas verzió!
- Lenovo Thinkpad T490: i5-8365U, 16GM Ram, 256GB SSD,FHD IPS kijelző,100%-os akku
- Sapphire Nitro+ RX580 8GB szép állapotban!
- ASRock Radeon RX 6600 Challenger 8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest