Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Szia!
Lenne egy másik, kicsi táp, ami már nem garos, szinte biztos hogy forrasztott a venticsati (tehát csak elvágni tudom a kábeleket ha cserélni akarom), ebben cserélném a ventit némára. Mivel kisebb fogyasztású, hát ha elég lenne bele egy Swif2-801. Tudom mondtad hogy ez házhűtő, de nagyon halk és ha a célra elég lenne, akkor jó megoldás lenne. Láttam mások is beépítenek ilyet 250W-os FSP-be, de én nem merek addig nekikezdeni amíg ki nem kérem hozzértő(k) véleményét.
A táp típusa:
egy ilyen Delta
A ventije adatai:
Protechnic
MAGIC MGA 8012HS-A15
12V 0.18A
protechnic electric
made in chine
80x80x15A swif2 nem férne be a helyére, de a burkolaton kívül a beszívó rács másik oldalára fel tudnám csavarozni.
Mi a véleményed?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest