Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engem nem érdekel,hogy hogyan dolgozik,de akkor legyen meg a következménye.Ha az ő felesége szül akkor kerüljön olyan szobába ahol vannak rajta kívül huszan,ha aki meg befizette akkor kerüljön oda ahol vannak 3man.
Nem helyes persze,de most tudod mondani az ilyeneknek,h ''heló nem kéne,mert én amit kell azt fizetem,és Te is tedd ezt'' ilyen nincs nem volt és félek nem is lesz.Csak akkor ha direkt szankcionálást nem tudnak alkalmazni akkor legyen a fent írt indirekt.És hidd el csodás házban lakó elkényeztetett asszony mit dobna,ha betennék a csövik mellé(jó tudom van olyan lehetőség(nálunk Egerben legalábbis),h ha fizetsz akkor még automata szemhéjfényesítő is van a szobádban,de biztos van erre okos megoldás(i hope).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest