Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Androidos fejegységek
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
frem1790
őstag
Senki nem próbálta még ki gyerekek? Milyen lett? Érdemes volt rá ennyit várni?
Sajna nálam addig felejtős amíg nem készül hozzá magyarítás. Feltéve, hogy készül majd egyáltalán!
Kár, hogy nem került bele alapból, mint a régiben.
-
Nagyon kíváncsi vagyok már. Látványban biztos ad majd bőven pluszt az előző részekhez képest, de remélem a történetbe is belecsempésznek majd némi újdonságot.
-
frem1790
őstag
Jó munkához idő kell, igaz azt is mondják, hogy a rosszhoz meg még több

A devblogon azért van látnivaló bőven és az is egyértelmű, hogy dolgoznak rajta ezerrel. De hát kicsi a csapat, lassan haladnak. Előbb - utóbb majd csak elkészül már
-
BoB
veterán
Ez most került fel: Mount & Blade II: Bannerlord - Gamescom 2018 Campaign Teaser
Közel vagyunk már

-
Hát srácok megint eltelt egy év...
-
Ebből az idén sem lesz szerintem semmi...

Keményen dolgoznak a srácok... már mióta is? 2012-ben jelentették be, hogy elkezdik. -
BigStraw
senior tag
Tudni lehet. hogy történet ügyileg milyen lesz? Gondolok arra, hogy lehet minden a miénk vagy?
-
A pipacsok elég laposak, a görögdinnyék kicsit szögletesek (mondjuk a káposztához képest), de ha az összképet nézzük rendben lesz ez szerintem. Már nagyon várom, főleg, hogy tavalyra ígérték. Megjelenési dátum még mindig nincs.

-
frem1790
őstag
Új képek! Pazar lesz!!!

-
Szereztem pár ezer pénzt, hogy fejleszteni tudjam az embereimet, de nem tudom.
Gondolom kell nekik is TP, de honnan?
Találtam lókupect.
Elég drágán mérik a hátasokat.
Aztán eszembe jutott az is, hogy mérsékelten alkalmazok egy kis cheat-et, de nem működnek amik az alap Warbandban igen. Ötlet?
-
-
BoB
veterán
-
-
-
Eddig még nem sikerült találnom.

Időközben viszont ráleltem a troop tree-re, így azért ki lehet következtetni nagyjából, csak sok idő.Sajnos elakadtam ott, hogy mikor Sven megtámadja a várost, lekaszabolnak minket. Minden pénzem emberekre költöttem, de nem tudom legyőzni.
ferm1790: Érdemes beszerezni mert elég jó. A terület nagy, lehet majd hajókázni, még én is csak ismerkedem vele, de tetszik. Most vettem meg steamre Bundle formájában.
-
Lenne pár kérdésem:
-Viking Conquest-ben milyen harcosokat érdemes kiképezni?
-Hol tudok lovat szerezni?Egyenlőre ennyi, de még csak most kezdtem el a DLC-t.

-
Karácsonyra remélem már lesz belőle valami.
Kérdés még, mennyire szállnak el az árral... -
frem1790
őstag
Nagyon nagyok az elvárásaim a játékkal kapcsolatban, remélem nem esek majd pofára. Ahogy néztem a gépigényt: elég magas, ez remélni engedi, hogy látványban nem lesz hiány. A 40 giga helyigény, meg számomra arra utal, hogy rengeteg tartalomnak kell lennie benne. Most töltöttem le a Witcher 3 GOTY-t, az is alig valamivel volt több 40-nél, szóval.....
Vagy nagyon nagyot alkotnak a fiúk, vagy nagyon nagy bukta lesz, remélem az előbbi!!!
-
-
frem1790
őstag
Hír van emberek!!!!

A Bannerlord fent van a Steam-en, lehet gusztálni, követni, van megadva becsült gépigény is.
Ezek szerint lassan tényleg célegyenesben lesz a játék!
-
BoB
veterán
Az nem lenne jó ha egy időben jönne ki az egyetlen vetélytársával, a Kingdom Deliverance-al. Az jövőre fog megjelenni.
-
frem1790
őstag
Nem hiszem, hogy kukázzák az eddig jól bevált dolgokat, az már látszik az eddig látott videókon is, hogy inkább javítgatnak, bővítgetnek. Politikára, családi dolgokra bőven ráfér a javítás és nagyon remélem, hogy jobban kihasználják a hatalmas - és sajnos - üres térkép adta lehetőségeket is. Én is úgy látom, hogy nagyon előrehaladott állapotban van a játék, reméljük mihamarabb kézhez kapjuk. Na és persze, hogy valamelyik fordítócsapat lát benne annyi fantáziát, hogy lefordítja.
-
Nekem is elég gyanús, hogy az idén már nem dobják piacra, de látszik, h már a célegyenesben vannak, ha már gameplay is van. Kíváncsi leszek az árára is...
Jól láttam, hogy már a térkép is megvan? A régebbi városok is megtalálhatóak lesznek kicsit átnevezve.
Érdekes lehet még, h állítólag a fegyvereket is testre lehet szabni. Majd meglátjuk ez miben nyilvánul meg, mindenesetre érdekes feature.
Ami érdekelné, h lehet-e majd királyságot alapítani, nõsülni, mint a warband-ben?! Vagy lesznek-e egyéb extrák, amik érdekesebbé teszik az amúgy sem unalmas játékot? -
Azért arra is kíváncsi leszek, lesznek-e olyan csodálatos és szemet gyönyörködtetõ bugok, mint pölö a Warband-ben (halottak a levegõben, vagy az asztalban, nyílvesszõ a levegõben, támadók nem bírnak átlépni a fal tetején a létráról stb...).

-
Gusztus 18 óta semmi új, friss hír... Fájdalmasan lassan jön, pedig jónak ígérkezik!
Ahogy elnéztem a legutolsó videót, azért tényleg egy kisebb ugrás lesz az eddigi M&B-ekhez képest.
Remélem még az idén szüretelhető lesz a játék és nem kell még hosszú hónapokat várni...
-
frem1790
őstag
A Viking nekem kimaradt, meg az alap M&B - al is rég játszottam. De nagyon várom az új részt, tetszett ez a várvédős videó. Sok újítást visznek bele úgy látom, az a kődobálós rész a kaput támadókra nagyon ott volt!
Meg a grafikán is javítottak, szóval tényleg jó lenne még az idén kipróbálni! -
frem1790
őstag
Lehet az idén kiadják, ez már valami, bár konkrét dátum még mindig nincs, de folyik a munka. Várom!
-
frem1790
őstag
Halad azért a dolog!
Jól elbeszélgetek itt magammal!
-
frem1790
őstag
Alakulgat a dolog, de hogy mikor lesz belőle megjelenés azt még mindig nem tudni.
-
Kicsit megkésve... Az utolsó hír február 19-ről... Nem volt valami nagy visszhangja. Kiadják még az idén egyáltalán?

Bár most április végéig nem bánnám, ha nem dobnák piacra, mert egy deka szabadidőm sem lesz... -
Kellemes ünnepeket, sok pihenést, sikeres új évet és nagyszerű Bannerlord-ot kívánok mindenkinek!
Reméljük jövőre kicsit megélénkül a topic! Ha bármilyen infótok van az új játék megjelenésével kapcsolatban, csak biggyesszétek ide!
-
frem1790
őstag
Igen, én is úgy tudom, hogy csak páran csinálják. Úgy rémlik olvastam anno, hogy otthagyták a kiadójukat(Paradox) és önállóan készítik a Bannerlordot. Így nincs kiadói nyomás rajtuk. Viszont se pénzük, se idejük a reklámra meg a játékosok tájékoztatására.
Legalábbis gondolom ezért jön olyan ritkán hír felőlük. -
-
"The game's release date is 2016, according to one of the developers and PR managers, there will be public beta testing."
"Release Date(s) 2016"
Akkor idén már nem is várom a Bannerlordot...

A honlapjukon, facebook oldalukon sem írnak semmit egyébként az új játék megjelenéséről... -
-
frem1790
őstag
Most ugrott be, hogy korábban mintha már láttam volna M&B topicot:
-
frem1790
őstag
Ami azt illeti az előtt az augusztusi hír előtt is ilyen csend volt - egy - két évig legalább - úgy hogy ne nagyon várj nagy hírverést szerintem.
Most vagy az van, hogy a marketinggel nem stimmel náluk valami: nincs is, nincs rá pénz, nincs rá idő, stb.
Jobbik eset, hogy úgy állnak, hozzá mint a Mad Max v. a Fallout 4 készítői: csak közvetlenül a megjelenés előtt csinálnak reklámot neki. -
Nem értem, mire föl ez a nagy csend a Bannerlord kapcsán...
Mindjárt vége lesz az évnek és augusztus óta nincs hír a megjelenésről, az idő pedig csak egyre fogy.
Ha csúszik, legalább írnák meg, hogy kitolják '16 tavaszára, vagy valami...
Túl türelmetlen lennék?
-
-

Meglepve tapasztaltam, hogy nincs az általuk készített játékokhoz egy darab topic sem. Csak remélem, hogy nem csak én játszom és fogok játszani még az általuk létrehozott virtuális harctereken.
Lényegében ez egy all in one topic lenne, amennyiben életképes marad.Az eddig megjelent játékok:
Mount & Blade (2008)
Mount & Blade Warband (2010)
Mount & Blade With fire and Sword (2011)
Mount & Blade Napoleonic Wars (2012)
Mount & Blade Viking Conquest (2014)Megjelenés alatt:
Mount & Blade II Bannerlord (2015)Honlap: TaleWorlds Entertainment

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igazad van, de a tököm sem fog foglalkozni kaszabolás közben a pipacsokkal! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)