- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz chungee #92799 üzenetére
Kérlek szépen ez ilyen... Nem húztak csőbe, jött egy akció és ez van. Ez olyan, mintha megveszel egy merevlemezt egyik nap 45 ezer forint 1 hét múlva 43 ezer forint. Ott sem fogják visszaadni a 2 ezer forint különbözetet...
De megpróbálhatsz velük egyezkedni a 1414-en, esetleg engedik újrakötni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
glacious
addikt
válasz chungee #92799 üzenetére
Miért nem mondod fel és kötöd újra? Csak az eddigi kedvezményt kell visszafizetned.
Nálam mobilnál volt, hogy a mobil xl egy ezressel drágább volt, mint a mobil korlátlan, és ugyanazt tudta, simán átírták kötbér nélkül. Lehet te is kifogsz valaki jóindulatút.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz glacious #92806 üzenetére
Rosszul gondolod. Hűségkövetésnek hívják, kifizettetik vele a korábbi hűségéből származó kedvezményt is, legalább butaságokat ne tanácsoljunk, ha fogalmunk sincs róla.
Csomagváltás teljesen más, ha másik csomagra váltasz, ami "nagyobb", azt engedélyezik, kötbér nélkül. 50-es csomagról bármikor válthatsz 100-as vagy nagyobb csomagra, visszafelé pedig már nem ennyire egyszerű a történet.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz glacious #92809 üzenetére
Hűségkövetés. Ez hivatott kiváltani azt a trükközést, amit te szeretnél vele megcsináltatni. Aztán majd jön és mondja, hogy kifizettették vele a az előző szerződésének is összes hűségkedvezményét, akkor meg majd lapítás lesz.
Fel kell őket hívni és újrakötést megkérdezni, semmiképpen sem felmondani, ha felmondja nyugodt lehetsz, hogy nem egy havi kötbért fognak a nyakába akasztani, de ezt olyan sokszor megbeszéltük már.
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Most kötöttek hozzám egy 500-as netet, ip tv-vel, az eddigi 50-est váltotta.
A problémám az, hogy az asztali gép, kábelen hasít is 500 felett, a telóm is 200 felett van wifin keresztül, de a laptopom még mindig csak 50-et tud kb, wifin. Kipróbáltam kábellel, a laptop 100 körül megy, de nem egy mai darab, 10/100-as a hálókártya. Ezért tud csak 50-et?Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
kopa1
aktív tag
válasz zoleeno1 #92811 üzenetére
A WiFi chip gyenge a laptopban. Szinte biztos, hogy csak a 2,4 Ghz-et kezeli. Az ethernet meg mai napig sokszor csak 10/100 a középkategóriás gépekben.
Tehát ez van, javítani csak új laptop vásárlásával lehetne, vagy egy usb 3-as ac-s adapterrel"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
-
zoleeno1
veterán
Koszonom a valszokat, sejtettem... Akkor lassan be kell majd ruhazni egy uj laptopra, ez úgyis megette mar a kenyeret Kabellel nem szeretnem hasznalni, ha nem muszaj Egyebkent egy uj laptop kb mennyit tud majd wifin keresztul? Meg mire kell figyelni a vasarlasnal ezen a teren? (bocs, de a halozati dolgokhoz eleg sotet vagyok). A keret nem lesz nagy, max 150k.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
titán
Sziasztok!
Jelenleg inviteltől kapom a vdsl netet, 60/7.5, 3490 ft-ért. A héten húztak az oszlopokra telekom optikait, állítólag pár hónap alatt elkészül. Mit gondoltok milyen ajánlatokkal jönnek majd a telekomtól? Csak úgy érdekességképpen gondoltam megkérdezem tőletek mi ilyenkor a bevált módszer, hogy csábítsanak át ügyfeleket. Az invitel szolgáltatása hibátlan és most még lejjebb mentek az árak, 2490ft a 60-as vdsl. Torrentel foglalkozik a telekom? Nem vagyok nagy forgalmazó egyébként.
Köszönöm szépen!
-
icetheman
tag
Üdv!
Nálunk (kb 3000 es település) helyi koax, és invitel melett is kiépült az optika.
Az átadásától és működés megkezdésétől, árban kb egy szinten voltak a csomagok a koaxal, de ugye sebességek messze felülszárnyalták azt.Valamivel több mint fél év kellett ahhoz ,hogy a invitel irreálisan olcsó csomagait is lenyomva, spec 2 be kerüljön a település, így pl 100/50 megát , alap telefonnal 4544 ért lehet itt kapni. -
DJ. Ru$y
félisten
Invitel esetén talán lesz egy spec kettes árad, 100 mega alatt biztosan nem kötnék optikára, viszont árban nem valószínű, hogy a 100-as csomag az Invitel 60-as nete, de az optika megbízhatóbb lesz.
-
zoleeno1
veterán
válasz DJ. Ru$y #92815 üzenetére
Ezekkel az adapterekkel mennyit tud kb? Az ethernettel az a baj, hogy abba is kabelt kell dugni nem? Igy hirtelen rakeresve usb 2.0-as ac stickeket találtam, 150 mb/s-os. Ezek annyit tudnak? Az nekem eleg lenne.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Megnéznétek ezt az oldalt? Nálam már napok óta nem jön be. Gyanítom csak a t-nél van így.
[link] -
Gyurka6
őstag
válasz v!ct0y #92826 üzenetére
Valami ilyesmi digi -vel egyik menüpont, látszólag működik.
What is iRacing Setup Sync?
iRacing Setup Sync is a Windows application that attempts to automate most of the tedious work around finding, storing and managing your setups. It operates on a large database of setups, which is synced to most of the popular Setup Shops on the iRacing forums and therefore always contains the latest setups, even those shared on the forums. It allows you to browse setups by car, track or team and automates downloading the setups into the correct folder, and it can even automatically download setups for the car / track you are driving right now!
Gyurka
-
ERPY
őstag
Csomagmódosítás (50mbit-ről 100mbit-re) mennyi idő szokott lenni? Már több mint egy hete megrendeltem, de azóta sincs semmi változás. Valahol 72 órát hallottam. Tudtok erről valamit?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha xDSL és szükséges még egy érpár bekötése plusz eszközcsere, akkor először létesíteni kellene egy alvállalkozónak, aztán meg is kapod.
Milyen technológia? Milyen eszköz van nálad most? Ha xDSL, akkor vonali adatokat másold be.
-
shaggy
aktív tag
Nem bírok belépni a segamcom menüjébe beírom az ip-t és csak tölt tölt de nem történik semmi.
Nagy nehezem bejön a felület ahol kéri a jelszót és a felhasználónevet beírom és nem lép be operationTimeout kiírja és ennyi.Nekem a segacom belemegy egy tplinkes routerbe onnan jön a gépbe.
Mit lehet ezzel kezdeni vagy miért van ez?
-
shaggy
aktív tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz shaggy #92839 üzenetére
Igen, jól gondolod.
A TP-nek meg gondolom van valami átengedési funkciója, ami enged csatlakozni mögüle is a "modemhez", csak nem feltétlen működik jól.
Ugyanis PPPoE Passthrough esetén nem feltétlen látszik ki a router mögül az ONT/HGW felé.
-
shaggy
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #92840 üzenetére
És ha visszaállítom akkor ugye lesz netem a segamcomon keresztül nah már most ide beiktatom a routert akkor megint dupla natolás lesz az mennyire elfogadható?
csak mert két gép van ami vezetéken kapja a netet és elég messze van egymástól szóval plusz kábel kihuzása nem jó.
Mert akkor ezen a tplinkes routeren menne az egyik iptv-s box is és mellé a gép a netnek.
Azért kérdeztem mennyire elfogadható ez így és nem fog akadozni a TV?
-
titán
válasz zoleeno1 #92814 üzenetére
Egyebkent egy uj laptop kb mennyit tud majd wifin keresztul?
Attól függ milyen wifi adapter van benne.Meg mire kell figyelni a vasarlasnal ezen a teren? (bocs, de a halozati dolgokhoz eleg sotet vagyok). A keret nem lesz nagy, max 150k.
Nézz be a Milyen notebookot vegyek? topikba.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
ates2
senior tag
Hali!
Lehetséges,hogy T-es leszek és a kérdésem az lenne,hogy akkor is betudnak húzni mindent ha semmi vezetékesem nincs tölük ? TV+Net lenne csak,BP V.ker. Elvileg szolgáltatnak a címem alatt max 100megás netet meg IPTV-t
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz shaggy #92841 üzenetére
Próbáld ki, te mondtad, hogy akkor szakadozott az IPTV, ezért lett a Passthrough bekapcsoltatva nem?
A dupla NAT-ból annyit érzékelsz, hogy körülményesebb portot nyitni, esetleg DDNS beállítása körülményesebb lehet.
Portot nyitni a router mögötti gépre kell egyszer a router-en a gépre, aztán az ONT-on/HGW-n kinyitni a router-re.
-
shaggy
aktív tag
Illettve meg egy kerxes hogy tudom visszaallitsni erdeti allapotara a segamcomot hogy arrol is jojjon a net? Csak beirom a jelszot es a felhasznalonevet amit kaptsm a t-tol?
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Statikus (manuálisan kiosztott) ip címmel újra és újra ugyanabba a problémába ütközök: szinte csak google és egyéb google-ös szolgáltatások érhetőek el amikor statikus az IP-m.
Beállítottam a T-home ipv4 és ipv6 DNS kiszolgálóit is de hiába a probléma megmarad.
Routerem típusa: Speedport Entry 2iA statikus ip portforwarding miatt kellene. Van ötletetek hogy mit lehetne még megpróbálni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest