- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemcsi65
csendes tag
Jó estét!!Bp XVII ker.Eltűntek a csatornák a tv-be dugott kábellel.Az IP-tv az megy.Ez miatt le tudom mondani az előfizetésemet,hűségidőn belül??Mivel,csak 3db ip-tv box lehet Nálunk 5db Tv van.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szemcsi65 #93702 üzenetére
Az analóg TV-ért az IPTV óta nem fizettél, ezért nem is tudsz mire hivatkozni lemondás esetén.
Ha 5 TV van, akkor kell egy második TV előfizetést kötni és akkor 6 lesz a maximális IPTV STB szám.
Emellett ott van a TVGO is, amin egyszerre max. 2 eszközön élő adást tudsz nézni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Segítséget kérnék a következőben: 3-as csomagom van(telefon, net, tv) a T-nél, és pár hónap múlva lejár a net előfizetésem, amit nem is szeretnék meghosszabbítani, mert találtam olcsóbban sokkal jobbat. A kérdés az lenne, hogy van mail cím kötve a net előfizetéshez, van-e lehetőség párszáz Ft-ért megtartani a címet, illetve, akkor így mennyivel növekedve meg az egész előfizetés, merthogy ugye utána már csak 2-es csomagom lenne. Vagy hívjam az ügyfélszolgálatot ilyesfajta kérdéssel?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tboy93 #93704 üzenetére
Van most is ingyen alternatíva, DKTV, IPTV alap csatornákkal, tetszik teszik, nem tetszik, akkor lehet kötni a második IPTV előfizetést. Amúgy a mai világban az időseken kívül ki néz TV-t?
3 éves kislány a családban, egyedül tolja a TV-n már a YT-ot, vérükben van már a technika.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KaiotEch #93705 üzenetére
Ügyfélszolgálatot, ők tudnak majd pontos infókat mondani, ugyanis a kettőt utána újrakötheted, hátha tudsz úgy olcsóbb árat, eddig volt elvileg e-mail szolgáltatás lakossági részre, én nem rég már csak a cégeset találtam meg. Az biztos, hogy az e-mail cím átadás körülményes lesz, ha az első ügyfélszolgálatos elhajt, hogy nem lehet, vagy nem tudja, akkor kérd meg, hogy kapcsoljon át egy tapasztaltabb kollégához, sajnos ebből szoktak problémák lenni.
-
Bozek
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #93707 üzenetére
"Amúgy a mai világban az időseken kívül ki néz TV-t?"
Például én is. Oké, hogy minden elérhető a neten, de azért egy sportesemény esetén egyszerűbb bekapcsolni a TV-t, mint egy nem akadozó, HD minőségű streamet vadászni. Ha meg nem vagyok otthon, akkor streamelem magamnak az adást (nem Telekom-os TV-n van szerencsére).
-
rin33
senior tag
Üdv, igaz nem Telekom, optikán jön hozzánk 100mbites net, a router előtt ONU van, nem vészes de kb hetente megszakad, valamikor pár órára vagy éjszaka a net... Nálam van a hiba?
-
veterán
Frissült az IPTV boxok szoftvere? Már nem csinálja nálam a Tatung a dupla gombérzékeléseket.
Szerk.: de még csinálja, csak ritkábban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Tegnap bekötöttek nálunk egy optikás netet HG8245H routerrel. Hogyan tudom távolról elérni a router web felületét? A címem nem NATolt, néztem whatismyipvel. (Elvileg ha egyeznek a címek akkor nem) A DMZ valamint a port mappingban is hozzáadtam a router belső címét, de nem akar jó lenni. Milyen adatokkal kell ezt beállítani?
Meg még egy: a wan részen az user name-hez kapcsolódó password ki van töltve, de nem látható. Erről semmi infót nem kaptam mi lehet. Ezt hol lehet megtalálni? Egyáltalán ezt az eszközt lehet cserélni egy ugyanilyen típusra?A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Tegnap délután óta (legalábbis akkor vettem észre) nincs 5ghz-es netem. Kb 1.5 hónapja köttettem be, akkor beállítottam, működött is eddig rendesen. Most próbáltam kikapcsolni és vissza az 5ghz-et, újraindítottam többször a Sagemcom rootert, de semmi... Van, hogy a csatlakozó eszköz látja egy pillanatra, de kapcsolódni nem lehet hozzá és el is tűnik. A kérdésem az, hogy ez lehet központi probléma (szerelnek, javítanak, stb valamit), vagy tuti nálam, az én rooteremmel lesz a gond? A 2.4-es megy rendesen.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz zoleeno1 #93717 üzenetére
Központi maximum akkor lehet, ha szoftveresen ment egy frissítés ami lelőtte az 5 GHz-et, mert amúgy a wifi helyi szolgáltatás és nem központi vezérlés alá esik.
Megpróbálhatod bejelenteni eszközhibára, valószínűleg helyi probléma, (én egy ONT full resetet azért megpróbálnék hibabejelentés előtt) viszont mivel nem garantálnak semmit wifi-n így lehet azt mondják, hogy oldd meg saját eszközzel.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz hzsolee #93716 üzenetére
Nem minden eszköz engedi távolról elérni a webes felületét, van amelyik csak belsőhálózati IP-ről engedi, szóval lehet itt lesz a probléma.
A téma összefoglalóban le van írva, hogyan tudod módosítani azt a jelszót az a "PPPoE jelszó" vagy az ügyfélszolgálat tudja megváltoztatni / újat generálni, miért akarod cserélni az eszközt?
-
-
hzsolee
őstag
válasz DJ. Ru$y #93720 üzenetére
Ha nem támogatja, akkor ez lép életbe (összefoglalóból):
"Optikai internetkapcsolat esetén az ONT-ban van bridge mód? Saját routert szeretnék használni. Melyek az ajánlott beállítások?
UTP kábellel kösd a saját router-ed WAN portját az ONT LAN1 portjára, add meg a PPPoE adatokat a saját router-edben. Ezek után az ONT-ból töröljétek a felhasználót és jelszót (vagy rontsátok el valamelyiket), különben nem fog feljelentkezni a saját router-ed a hálózatra"
A jelszót megnézem az összefoglaló alapján. Köszönöm.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
zoleeno1
veterán
-
degec
senior tag
Bocs ha amatőr lesz a kérdés, de HBO-t Telekom optikás hálózaton hol lehet hozzáadni a csomagrendeléshez ? egyáltalán vásárolható hbo csomag? köszönöm,...
-
törölt tag
Május 8.-tól az alábbi HD csatornákkal bővül a kínálat.
AMC HD, Eurosport2 HD, NatGeo Wild HD, Paramount Channel HD és Viasat3 HD.
-
veterán
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Oly kérdésem lenne, hogy a T hogyan, milyen kábeleket, esetleg modemet ad a net hozzáférés érdekében?
van-e lehetőség arra, hogy csak szimpla utp-t kapjak modem nélkül, mint jelenleg a diginél (de költözök, s muszáj szolgáltatót váltanom)?(2000es net csomag lenne)
-
nagyúr
Behúzzák az optikai kábelt a lakásba, bekötik a saját ONT-jüket (modem + router cucc), IPTV-hez meg adnak box-ot, nekem már be volt húzva az UTP a falba, azt nem tudom megcsinálják-e. Az ONT-t muszáj haszbnálni tudtommal, annyit tudsz tenni, hogy mögé kötsz egy saját routert és azon jelentkezel be PPOE passtrough-al.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Ezzel nekem kicsit gondom van.
A rüdvedék T oldalán az érvényes DVB-C csatornakiosztás jelenleg ez.
Namost a készüléket újrahangolva bead százhúszon akárhány csatornát amiből ugye cirka száz kódolt és nem szerepel sehol az AXN, Cool Spektrum, Discovery, Natgeo, Paprika amik nekem hiányoznának, viszont a pdf-ben meg bent vannak a száz kódolt meg nem.
Én csinálok valamit rosszul, vagy megint ők a hülyék?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
TBMC
addikt
válasz tboy93 #93738 üzenetére
nagyon köszönöm válaszod!
régen is ezt utáltam mikor még T előfizetők voltunk kb 3 évvel ezelőtt...
reméltem, hogy változott a helyzet, és nem kell a saját modemjüket használnide hát nincs más hátra mint előre.. akkor marad ez a szitu, és ezen belül kiépít a hálózat.
köszönöm!(iptv nem játszik, oda upc lesz.. )
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha saját router-t fogsz használni mögötte és azon akarod használni a PPPoE bejelentkezést, akkor a 2 Gb/s-os csomagot felejtsd el, mivel 1 porton az ONT csak 1 Gb/s-ot tud átküldeni, szóval, ha rám hallgatsz azt rendeled, ha nem számít a pénz és az "elbukott" 1 Gb/s letöltés, de kell a feltöltés, akkor nem szóltam.
-
b.rics
csendes tag
válasz zoleeno1 #93745 üzenetére
Üdv
Lenne egy olyan problémám hogy net csomagot váltottam és kicserélték a routert is egy sagemcom f@st 5655v2-re és azóta nem működik a plex se az universal média server és windows-ból sem tudom átvinni tv-re a képet semmit nem látja pedig rá van csatlakozva!
Mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
DVB-C-s alap csomagban hány csatornát lehet fogni a legújabb rend szerint?
Itt Óbudán megszámolva csak 24-et, AXN és NATGEO például nincs benne. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Wind-Storm #93748 üzenetére
Kicsit kellett volna csak visszaolvasni mai napi hozzászólások.
-
törölt tag
válasz Wind-Storm #93748 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest