- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Kenderice #93050 üzenetére
Létezik és működik. Ha már projektort emlegetsz. Szerinted, amikor egy HDMI-s projektort kötnek be ami a plafonon van a lejátszó/számítógép stb. pedig a szoba másik felében, és elvezetik rendesen a kábelt, akkor ott 2 m kábel elég? 15-20 m-ig elmegy a HDMI jel jó kábellel.
Másik megoldás: kérsz még egy STB-ot amíg ott van a projektor, utána pedig lemondod. Ez 870 Ft/hó lesz pluszban, így már csak UTP-t kell vinni a STB-ig.
Na melyik a jobb?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
poli27
veterán
Van ilyen is, és ez még az infrát is odaviszi a boxhoz!maximális hatótávolsága: 60 m (CAT6) : [link]
[ Szerkesztve ]
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
Apukámnak rendeltünk IPTV-t, hozzá pedig egy LG akármilyen tévékészüléket. Ennek már vagy három hete. Múlt hétfőn bekötötték, kihozták, minden tökéletes. Egyetlen dolog nem hagy nyugodni: nincs garancialevelünk a tévéhez. Mikor és milyen formában kapjuk meg?
Naponta bejelentkezünk a telekom.hu-ra, számla már van, garanciapapír nincs a dokumentumok között. Lehet, hogy a telekomos szerelőnek kellett volna hoznia, aki a tévét is kiszállította? Vagy ne izguljunk, előbb-utóbb fent lesz a felhőben? -
DJ. Ru$y
félisten
Az az alap probléma, hogy a STB nem mozgatható.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Kenderice
senior tag
Nem befalaztam.
Mint írtam, nem az enyém.
A box folyamatosan üzemel egy vendéglátóipari egységben.
A mellette lévő fedett teraszon akarja a tulaj a nyári sportközvetítéseket kivetíteni, ad-hoc jelleggel (heti 1-2 nap).
Erre felesleges még egy boxot bérelni.
Erre keresnék neki megoldást... -
Bozek
nagyúr
válasz Kenderice #93063 üzenetére
Mivel a nyáron foci-vb lesz, ezért nem hiszen, hogy heti 1-2 napról lesz szó. Ha HDMI-vel köti rá a box-ra, akkor bent is ugyanaz megy, mint kint, de egy másik box bérlésével megoldható két különböző csatorna is.
Amúgy nem hinném, hogy a plusz bevételből ne futna egy másik boxra... De hát ő tudja.
-
xy2003
tag
Mit lehet kezdeni a tvgo-val ha pc-n nem tudok belépni mert folyamatosan ezt írja "A regisztrálható eszközök száma elérte a maximumot. Amennyiben más eszközön szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérjük, lépj ki az egyik eszközödről, amelyen futtatod a TV GO szolgáltatást." holott nem vagyok csak tabon belépve a teloról már rég kiléptem,ha megnézem a tabon a reg eszközöket ott is írja a telefont.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Honnan tudom meg az újonnan bekötött online rendelt optikai nethez adott modemben található jelszót?
A dokumentumok között lévő szerződésben a login név meg van de a jelszó sehol:Otthoni Internet 250 (2017.10)
E-mail postafiók
*E-mail bejelentkezési azonosító : xxx
*Elsdleges e-mail cím : xxx@t-online.hu
AD szám : yyy
Internet bejelentkezési azonosító : xxy.xxy
(2017.10) Webtárhely
Webcím/Domain : xxx.hu
FTP login : xxx.hu -
demars
addikt
Üdv.
Van egy kis gondunk a thomos ip tv vel. Egyik box kiírja hogy egy ethernet kábel nincs bedugva. Átmozgattam mindent, újra indítás, reset, stb megvolt. Másik boxal megcserélve ugyan az a gond. Ekkor behúztam a földön át egy másik kábelt, ezzel megy szuperül.
Felhívtam a szolgáltatót, elmondtam a kedves embernek, hogy mit hogyan tettem. Megdicsért és közölte, hogy jobban járok, ha veszek kábelt, lehúzom ismét (padláson keresztül) , mert ha ők jönnek ki, akkor kiszállási dij, javítási dij lesz.
Ez így ok, hogy nem cserélnek ingyen kábelt? (Nincs sérülés rajta, nem is értem mi lett vele? )
Az a baj, hogy nincs ismerős akinek lenne ilyen spéci fogója amivel a csatlakozókat nyomják össze. A csőbe nem fér el, tehát utólag kell rátennem.
Ötlet?
Hívjam őket holnap ismét, és tettessem a hülyét, hogy nem tudom mi a gond, jöjjenek ki?!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Starchm
őstag
-
MODERÁTOR
-
demars
addikt
Köszönöm.
Majd kitalálom hogy legyen.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
demars
addikt
A szerelő srác húzta be anno az összes vezetéket. Ö szerelte rá a csatikat, hozott beltéri egységet (boxot), meg vezeték nélküli telefon is volt nála. Padlásra felcuccoltunk, dobon volt nála kábel, több száz méter, a régi koax kábelre kötöttük rá az újat, azzal húztuk be. Segítettem neki, ezért tudom pontosan. Egy fillért sem fizettünk ezért, előtte is t home -os voltam, csak ip tv re váltottunk.
Ami picit bosszant, hogy meg sem kérdezte, hogy meg tudom e csinálni, oldani... Értem, hogy fizetni kell érte, (mondjuk hülye voltam, nem kérdeztem meg, hogy mennyi a kiszállási díj, meg a szerelés kb). Mindegy szerintem holnap ismét hívom Vandát, aztán tettetem a hülyét, hogy xar a rendszer, nincs adás, aztán oldják meg...!!
Nem a pénz miatt, hanem az idő... (szerszámot vegyek, kábelt vegyek, kínlódjak vele, aztán vagy jó vagy nem ha én csinálom.). Jöjjön ki, csinálja meg, aztán ha kell, kifizetem.Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
őstag
válasz demars #93087 üzenetére
"A szerelő srác húzta be anno az összes vezetéket." ... "Ami picit bosszant, hogy meg sem kérdezte, hogy meg tudom e csinálni, oldani... "
Neki ez a dolga, ezért fizetik.
Én anno, mikor még mikor bevezették az IPTV-t és előfizettünk, bekábeleztem előre mindent, saját elvárásomnak megfelelően, saját anyagból. Meg is lepődött az illető. Nyilván ők arra vannak felkészülve és felkészítve, az előfizetőnél mindent A-tól Z-ig meg kell csinálni. ADSL-ünk volt, hozták az ADSL2+ HGW-t, lecserélték a modemet, betettük a STB-okat a helyére, kábelek bedug és ment is.
Aztán úgy alakult, egy másik ingatlan esetében sok-sok évvel később, meg el volt fúrva a telefonkábel VDSL bekötéskor (sosem használtuk, nem tudtuk). Akkor is be volt készítve minden, de végül újra kellett kábelezni kb. a lakás felét a kiszálló embernek. És erre is fel volt maximálisan készülve az illető.
"Mindegy szerintem holnap ismét hívom Vandát, aztán tettetem a hülyét, hogy xar a rendszer, nincs adás, aztán oldják meg...!!" ... "Jöjjön ki, csinálja meg, aztán ha kell, kifizetem."
Valószínűleg ez lesz. Ugyanis ha az átadási ponton hibátlan az access és az ingatlanon belül van probléma nem-Telekom eszközzel (az-az nem a HGW vagy STB halt meg), akkor az külön díjas.
-
-
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Otthoni szolgáltatáshoz rendeltem egy mobilt, jóvá is hagyták már csak az sms-t várom a szállítástról. Viszont csak a telepítési helre hajlandók kivinni (otthon) én meg ugye dolgozóban vagyok. Lehet ezt valahol módosítani? Vagy átveheti más is helyettem?
köszi
-
HTomee
tag
válasz bigdady #93082 üzenetére
Nekem se volt a netes jelszavam ami a csatlakozáshoz kell semmilyen papíron.
1414! Hölgyike vagy bemondja vagy generál neked egy újat amit szintén bemond.
Nah azt célszerű leírni.
Nekem is csak telefonálás után lett meg.
Valami ilyesmire készülj: Bnj85Pnuu3 (Persze ez csak példa)
2perc és 0HUF[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
-
P4ND4
csendes tag
Szervusztok.
Segítségét szeretnék kérni új tv vásárlásához. Nyilván Telekom otthoni előfizu mellé, részletre. Tovább szűkítse a kört hogy 4k és 55 +-5 colos. Amire használni szoktam/fogom az játék és film. Nincs TV előfizetésem. Néztem a kínálatot de elveszett vagyok. Köszönöm
-
dergander
addikt
Sziasztok,
Nálunk a településen már egy jó ideje befejeztek minden munkálatot. A föld alatt behúzták az Opticát, a faluba az oszlopokra már jó régen felkerültek a kábelek és az új "elosztó" dobozkák. Viszont még mindig nincs semmi hír hogy mikor lehet majd áttérni erre.
Honnan tudhatom ezt meg a tudakozón kívül mert ők semmit sem tudnak , hogy mikortól lesz aktív az optikai szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest