Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJMDJM

    tag

    Sziasztok,

    Pár hónap sajnos kimaradt, igyekszem majd pótolni, mert sok minden amit észrevettem a saját vonalamon pár kereső szó beírása után úgy nézem nem egyedi eset. Pl. VDSL2-s vonalam sebessége már többször esett vissza az 52/16-ről 47/14-re. Kétszer már javították, de akkor szolgáltatás bővítés miatt jöttek és így nem alvállalkozó. Most viszont már 45/10-re esett vissza, viszont félek hiába jelenteném hibára, allválalkozó jönne, ha egyáltalán vki jönne, mást meg már nem tudok rendelni, hogy újra T-s ember jöjjön ki. :(.
    Szerelő szerint korábban a kiadott bondingok miatt esett vissza a sebességem, ezért átrakott másik portra. :(
    Csak gyors kérdés vhol meg lehet-e nézni, merre terveznek vektoringgal? Vagy mit is lehetne ez esetben tenni, ha lehet egyáltalán vmit. Majd csinálok aktuális képet a HGW-ből, a korábbiak is megvannak, sőt még itt fent a fórumon is.
    A másik dolog, amitől megőrülök és arra nem találtam a keresővel semmit, persze lehet rosszul kerestem, az az, hogy az IPTV vmikor a nyáron új szoftvert kapott, más lett a felület, viszont azóta őrület csatornát váltani, az esetek 50%-ában kettőt vált, mintha duplán lenne nyomva a távirányító. Viszont van Logitech One univerzális távirányítom, arra is beállítottam a beltérit és azzal is ugyanezt csinálja, tehát nem a saját távirányítójának a hibája. Felfelé és lefelé váltva is ugyanaz. Bíztam benne, hogy ez nem egyedi probléma és ezért gyorsan javítják, nem foglalkoztam vele, oly sokat nem használom, de a nyár végével én is egy picit többet, a család viszont sokkal többet és nagyon idegesítő. Tapasztalt más is ilyet? STB 3112 CDA a típusa.

Új hozzászólás Aktív témák