Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz DJ. Ru$y #79243 üzenetére

    Te is tudod, hogy ez nem nem így megy. Ha csak tájékoztató jellegű lenne, akkor sem fogadnám el, tekintettel arra, hogy lakcím és MT azonosítóra is mond árat, ami eltér a listástól, de ez alapján konkrétan szerződést is lehet kötni. Az ügyfél azt hiszi, ennyi, aztán kiderül, hogy annyi. Azért ez így nem annyi, hogy olyan amilyen.

    Ugyanaz a szerelő jött ki tegnap, estére működött minden. Frissen fejlesztett hálózatnál azért ez gáz, még ha csak egy napba is telt megoldani. Nem kellett volna kirugdosni a fele társaságot a munkavégzők közül. Biztosan tudom, hogy pl. Szolnokon is jól szétverték a műszakiakat, 30 éve ott dolgozó, a technológiát és terepet jól ismerő szakembereket küldtek el. Gondolom, olcsóbb kétszer kimennie az alvállalkozó macskajancsijának.

    A gyenge jelről nem tudok nyilatkozni, első optikai netem (meg a szerelőnek is :) ), nem is igazán foglalkoztam még a technika lelkivilágával.

    A kapott Huawei modem/router elsőre jónak tűnik, bár még csak a WLAN beállításokat néztem, majd kiderül, mit tud, kell-e mellé saját eszköz, vagy jó lesz ez.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák