- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mbalint987 #79049 üzenetére
Mind a kétszer lekéstem róla, ezért nem is írtam ezzel kapcsolatban infókat. Mire kattintok valamit és észlelem, hogy baj van ránézek a ping programra, addigra "sajnos" helyreáll. Ezért sem tudtam még a csomagvesztésről sem képet csinálni.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
moto22
csendes tag
szevasztok,
tudja valaki mit jelent a bekapcsoláskor megjelent "IPTV set-top-box regisztráció"-t kérő képernyő?
vmi reg számot kér...
(évek óta megy, semmi változtatás nálam,
eddig ilyen még nem volt)köszönöm!
-
törölt tag
válasz havri1 #79050 üzenetére
Nálunk december elején lett megírva a szerződés, miszerint március 1.-től már gigás netünk lesz.
4 hete kb. volt egy srác, miatta levagdostuk a fákat, aztán tegnap jött 2 másik srác, bekötötték a fekete dobozból az optikát. Elvileg már működik is, csak telekomosoknak ki kellene jönniük telepíteni + routert/modemet hozni. Azt ígérték 1 héten belül meglesz, azért kérdeztem rá mik a tapasztalatok. -
delig
tag
Sziasztok!
Előfizetéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem felétek, hátha Ti jobban eligazodtok a témán.
Az imént beszéltem az ügyfélszolgálattal is.
Jelenleg Magenta1 speciális 1 csomagban vagyunk 120-as nettel, még a régi Családi HD csomaggal és Hoppá Plusszal, valamint HBO Max Pack-al. Ez tavalyig 10.120 Ft-be került, idéntől ÁFA-csökkentésselmés RTL-TV2 adóval 10.446 lett.
Böngésztem a netet is, és az itt hozzáférhető táblázatot is.
Amit én látok a neten a címemre és a speciális árakat tartalmazó táblázatban:
Net: 3290, TV: 2700, Hoppá: 2000, HBO: 2160 --> Összesen 10.150 ha minden igaz.
Ez Magenta1-ben továbbra is speciálissal a következőképp néz ki:
Net: 3160, TV: 4535, Hoppá: 2000, HBO: 2160 ---> Összesen 11.855 lenneLétezik, hogy Magenta1-ben ennyi lenne a különbség?
Rákérdeztem, hogy a TV csomagból a Moziklub 1.500 Ft havidíja lejön-e még, vagy már a csökkentett árat mondta, és elvileg ebből le van vonva. Furcsa, hogy csak azért, mert 120-as a netem, a TV 1500-al drágább, így hosszabbítva nem jönnék ki kb ugyanarra az összegre, mint a régivel. A táblázatban a Moziklub nélküli ár 3035.
Ez a differencia mitől van? Lehet ez ellen tenni bármit? Meg tudom kötni bárhogy azt a verziót, ami 10.150-re jön ki, vagy a mostanihoz közel?
Így kiemelt ügyfélként kicsit furcsa ez az egész!Esetlen köztetek van olyan, akinek hasonló előfizetése van?
Köszönöm a válaszokat!
-
studiod1
tag
Gondolom majd valaki pontos választ ad,teljesen más csomag variációban de szerintem hasonló helyzetben voltam-vagyok. Nekem szerencsére a családi HD(szerinem lezárt csomag) még egy év hűség,a netet módosítottam(50-re) és a HD stream-et kapcsoltattam be, ekkor akartak rábeszélni a szuper családi hd-re (jelentősen magasabb ár igaz több csatorna). Saját azonosítóval belépve mutatja a családi hd-t névtelenül már nem látható csak a szuper családi hd
-
chester99
aktív tag
Üdv
Milyen lehetőségek vannak arra, hogy megmaradjon a tonline-os emailcímem, ha lemondom az előfizetést?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz chester99 #79060 üzenetére
Átviszed egy ismerősöd másik Telekomos előfizetése alá, de ha ő is lemondja, akkor megint mehet az agyalás. Egyszerűbb rászánni magad és a fontos dolgokat egy normális e-mail címre átrakatni.
-
Tesztelo.hu
senior tag
IPTV-n másnál sem működik a felirat bekapcsolása? Amíg DVB-C volt, egy csomó csatornán be lehetett kapcsolni az eredeti hangot és hozzá a feliratot, most az elvileg fejlettebb IPTV-n egy csatornán sincs ilyen, pedig ezek szerint a csatorna adja, csak éppen a Telekom nem továbbítja. Miért?
-
DJ. Ru$y
félisten
DSL-en elvileg még nincs IPv6 engedélyezve, attól, mert az eszköz tudja, esetleg belsőhálózaton használod/használja az eszköz, attól még külső címed nem valószínű, hogy IPv6-os.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz haxiboy #79041 üzenetére
Szolgáltatója válogatja, de egy optikai kábelen mehet több hullámhosszú fény párhuzamosan, illetve ugyanazon a hullámhosszon lehet küldeni és fogadni is adatot egyszerre.
Lakást szerintem UTP kábellel lásd el ne optikával, otthonra jó sokáig kell várni, mire megfizethető lesz a technológia. (Hiába olcsó a kábel, ha nincs SFP portos switch, router, illetve a kábel szálhegesztése, kifejtése se éppen olcsó móka, és rettenetesen helyigényes egy falban végződő UTP-hez viszonyítva.)Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Jacktor
tag
Délután jön bekötni a tv-t a szerelő. Jelenleg (így is marad) HDMI-n van a tv-re kötve a PC. Jó gondolom hogy a STB jelét sehogy nem tudom majd PiP-ben megjeleníteni?
Illetve az STB-ből minőség szempontjából mindegy hogy koaxon vagy HDMI-n visszük át a jelet?www.wotinfo.hu
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz chester99 #79069 üzenetére
Ki kell fizetned, és ha olcsóbban kaptad, mint a teljes áras készülék, akkor a különbözetet is ki kell fizetned, legjobb tudomásom szerint (ha kaptál rá olyan kedvezményt, ami a hűségidőhöz van kötve).
-
senior tag
Sziasztok. Ma cseréltek modemet egy újabb,jobb net miatt. Most ahogy tv-zni akartam,akkor vettem észre,hogy a felvett műsorokat nem mutatja a 2. set-top boxon,csak a fő felvevő egységen. Valami kábel rossz helyen lenne? Mit ellenőrizzek? Modembe be van dugva minden.
iPhone 13 Pro 128GB
-
titán
-
senior tag
válasz Gubek-Einste #79074 üzenetére
Jó öreg (fő set top box) restart megoldotta!
iPhone 13 Pro 128GB
-
goop
őstag
válasz karl_fischer #79075 üzenetére
Nekem is dettó ugyanezt írja, pedig a tv is hűséges...
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jó napot.
A múlt héten vagy hétvégén írtam nektek az iptv akadozasrol.
A hétvégén kicseréltem a nagy szobába rakva a felvevős boxot, majd a simát a masik szobába, es azt, mivel nagyon ritkán van használva, ezért aramtalanitottam.
Es azota egyszer sem akadt meg.
Akár hányszor kapcsoltam at tvre, mindig ment az adás es most hogy három oraja megy, igy sem akadozik.
Mobilról írok, nem tudom/akarok szenvedni a vissza keresessel, de köszönöm a tippet, az fórum társamnak aki adta a tippet.
Szerintem nalam is az lehet a hiba oka, amiről anno írt.
Ezt a jelenséget ha elmondom, mint hiba jelenség, hogy oldja meg a szolgáltató?
Hoz egy masik fajta /tipus/marka boxot?
Van értelme szerintetek bejelentenem?
A második box talán két hetente egyszer van bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
btz
addikt
válasz karl_fischer #79075 üzenetére
Ne izgulj, mutat az minden félét. Én kaptam egyszer kötbért is, mert bejelentettem hibára, hogy fals infót mutat a felület
ⓑⓣⓩ
-
joergie
őstag
Halihó!
Ki lett szúrva, hogy a jelenlegi Telekomos számlában benne van egy szerződésmódosítási pont, miszerint Április 1-vel kivezetik a TVGO-t az Alap és Családi csomagból(IPTV-nk van).
Tud valaki erről valamit?Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
titán
válasz karl_fischer #79080 üzenetére
Mert az online rendszer egy nagy ***** **@*.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
studiod1
tag
válasz Lacielvtárs #79078 üzenetére
Szerintem leadhatod feltételezett hgw hibára, azonos csatornára váltásnál-elváltásnál(pontosan nem emlékszem) mindig az ellentétes box(amelyik nem váltott) kép kimerevedett és egy gyors el s visszaváltás és ok. Ez annó mikor a házisárkány iptv-re váltatott és még egy régi pirelli volt akkori történet. Kb 3-4 éve.
-
Pokesz007
senior tag
Akkor fogom megtudni,hogy hálózatfejlesztés (optika) lesz nálunk,mikor észre veszem,hogy kábelezik az utcát?vagy olvasható valahol,hogy mik a tervek a településen?
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
titán
-
Jacktor
tag
TV GO-n a filmajánló sávot el lehet tüntetni valahogy? A képernyő felét elfoglalja tableten, alig idegesítő így egy szűk sávban görgetni a csatorna listát...
www.wotinfo.hu
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek hová fordulhatnék az alábbi kérdéssel/problémával vezetékes (optikai) internettel kapcsolatban?
Dabason lakom, a telekom kb 2 éve szolgáltat optikán az egész városban, én a kezdetektől előfizető vagyok. A város internet elérhetőségek terén teljesen egységes, mindenhol ugyan azok az internet lehetőségek.
Kb 2-3 hete akciósan érhető el a telekom által szolgáltatott internet a város 99%-ában, viszont kb 5-6 egymás mellett lévő utca továbbra is listaáron kaphatja a szolgáltatást. Valami adminisztrációs hibára gondolok, mert mint mondtam, ebben az 5-6 utcában is ugyan azok a szolgáltatók vannak mint a város más részein.
Most szeretnék csomagot váltani felfelé, úgyhogy jobban esne, ha havi 2-3e ft inkább nálam maradna...
Honnan tudnám megérdeklődni, hogy várható e ennek a területnek is a kedvezményes zónába tétele?
Amit próbáltam:
telefonos ügyfélszolgálat: Nem tudnak segíteni, ők csak a listaárakat látják...
telekom üzlet: A problémát sem akarták igazán megérteni, nemhogy érdemben foglalkozni vele.
internetes ügyfélszolgálat: 1.5 hete küldtem nekik emailt, azóta nincs válasz...Szerintetek?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Istv@n #79089 üzenetére
Internetes ügyfélszolgálatnak 30 napja van válaszolni... Én lassan kicsúszok a 30 napból és még mindig nem kaptam választ. Nem tudom, hogy esetleg másik szolgáltató nem jelentette be, hogy fejleszt felétek és ők kihagyják azt az 5-6 utcát, ezért nem kapod meg rá a kedvezményt. Az adminisztrációs hibán kívül én ilyet tudok még elképzelni.
-
fsanyi78
csendes tag
Jól tudom, hogy iptv-hez nem lehet kérni mediabox helyett ci modult?
Még azt is olvastam, hogy ha 2 tv-n ugyanaz a hd-s adás van bekapcsolva, akkor csak az egyiken lehet nézni.
Furcsa, nem tudom jól értelmeztem-e, de ci modulos lehetőséget mindenesetre nem találtam az oldaukon. -
titán
-
fsanyi78
csendes tag
"VDSL-, optikai és kábelhálózatok által lefedett területeken legfeljebb 2 db további vevőegység bérelhető a szolgáltatótól. (Ez esetben a HD adás egy időben csak egy vevőegységen fogható.)"
Idézet, amit írnak a honlapon.
-
titán
-
fsanyi78
csendes tag
A másik, hogy nem értem miért nem jutottak el odáig már, hogy ci modul is használható legyen. Nem mindegy, hogy boxot ad vagy ci-t? A többi szolgáltató már rég túllépett ezen. Egy mediabox hamarabb is tönkremegy szerintem.
-
fsanyi78
csendes tag
válasz Gubek-Einste #79096 üzenetére
Lehet, hogy egy régebbi szöveg maradt fent. Tehát akkor, ha 2 tv néz a család hd adást, akkor csak ugyanazt tudjuk nézni, másik hd-t nem. Vajon így van ez a UPC-nél is?
-
titán
válasz fsanyi78 #79097 üzenetére
IPTV esetén nincsen lehetőség CI modul használatára, csak DVB-T/C/S esetén oldható meg ahol a tévé tunerje alkalmas erre de az IPTV-nél nincsen ilyen lehetőség.
Lehet, hogy egy régebbi szöveg maradt fent. Tehát akkor, ha 2 tv néz a család hd adást, akkor csak ugyanazt tudjuk nézni, másik hd-t nem.
Ha csak egy HD stream-ed van.Vajon így van ez a UPC-nél is?
Nem, ott minden eszközön mehet a különböző HD adás, ha több tuneres a box akkor pedig több is egyszerre.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
fsanyi78
csendes tag
válasz Gubek-Einste #79099 üzenetére
Azt se tudom mi az a hd stream.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest