- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
taki01
őstag
Az már jó jel hogy tegnap voltak kint a T-től hogy felmérjék a területet a fejlesztéshez. Remélem mihamarabb elkezdik a kivitelezést is.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz fsanyi78 #79100 üzenetére
Alapoktól:
IPTV-hez nem igénylehető CI modul, technológiailag egyelőre szerintem nem megoldott, amit te szeretnél, az DKTV, amire a Telekom már nem vesz fel új előfizetést, és ez csak kaaxos területeken érhető el. IPTV esetén összesen 3 STB igényelhető (STB = SetTopBox), ez nyilván azt jelenti, hogy egyszerre 3 TV-n tudsz különböző adást nézni, ehhez DSL vonal esetén (akár VDSL2, akár ADSL2+) 1 HD + 2 SD "minőséget" kapsz, míg koax és optika esetén 2 HD + 1 SD (ha új rendszeres előfizető vagy) a "minőségek" eloszlása. Gyakorlatban ez úgy néz ki, ha X1 TV-n az RTL megy HD-ban, X2 TV-n a TV2 és a harmadik TV-n nem az RTL-t vagy a TV2-t akarod nézni, akkor ott SD adást fog beadni. Kivéve ha kiválasztod, hogy a másik két STB közül valamelyik váltsa át HD-ra, ha jól emlékszem ilyen is van. Erre jön még bónusznak a felvételi opció, ha van felvételi opció a 3 STB mellé, akkor kiadnak 1 HD + 3 SD vagy 2 HD + 2 SD "minőséget".
Nincs CI modul, nincs saját STB, a STB-okat csak bérelni lehet, az első ingyenes, a második és harmadik 870 Ft/hó/db.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
HoTaZo
addikt
Nem akartalak terhelni vele benneteket, de nem találom se a topikban se a T oldalán, hogy hol tudom megnézni , milyen csomag variációkat, mennyiért tudok összeállítani a lakóhelyem szerint. IpTv+internet+telefon.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Bozek
nagyúr
-
fsanyi78
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #79103 üzenetére
Most be van kötve a telekom internet+telefon optikai kábelen. Tv szolgáltatáson gondolkozom a telekom és a upc között. Természetesen a upc is internet+telefonnal érdekel. Optikás mindkettő, legalábbis nemsokára a upc is az lesz, nem tudom megvárjam-e. A upc-nél van ci modul, de nem tudom mi a különbség a technikában a telekomhoz képest.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz fsanyi78 #79106 üzenetére
Az összehasonlítgatás, tanács részét itt próbáld meg. Mivel itt legtöbbet Telekom kérdésben tudnak max segíteni és a topik is erre való.
Neked 2 HD + 1 SD lenne, ha 2 STB-od lenne és nem lenne felvételi opció, akkor mind a 2 STB-on tudnál HD adást nézni.
-
prisz
aktív tag
válasz fsanyi78 #79097 üzenetére
"...nem értem miért nem jutottak el odáig már, hogy ci modul is használható legyen."
Ahogyan rajtad kívül még nagyon sokan nem értik. Az "agytrösztök" az IP tv felé terelték az irányt, ami szerintük a jövő. Az internet és a tévézési szokások megváltozásával ez egyszerűen nevetséges... Az valóban marha nagy jövő, hogy egy több száz ezres okos tv-re ami alapból rendelkezik minden értékes technológiával, rákötsz egy kritikán aluli box-ot, amivel "kiheréled" a legfontosabb szolgáltatásait.
Sajna DKTV-t már nem tudsz kérni, max szolgáltatót váltani. Ez pedig sajnos a T-nél már lassan a múlt... -
titán
-
btz
addikt
A DKTV-től (analógtól is) meg kell szabadulni, hogy lehessen minél nagyobb sávszélesség a koaxon.
Szólj a TV gyártóknak, hogy dolgozzanak ki egy egységes IP szabványt a szolgáltatókkal közösen és akkor benne lesz a TV-ben a szükséges vételi eszköz.
Régen a DVBC sem volt benne a TV készülékekben, oda is box kellett, panaszkodtak is sokan, aztán bele került a TV-kbe is.
Az IPTV is el jut erre a szintre egyszer. Aztán mindenki, hogy fog majd örülni, mikor 5G alapon IPTV-zhet a beépített 5G IPTV vevős TV-jével.ⓑⓣⓩ
-
rozsomak
tag
Igen van értelme, mert a DVB-Cn előre meghatározott frekvenciákon jönnek a csatornák.
Minél több csatornád van, annál szélesebb frekvencia tartományra van szükséged.
IPTV-vel viszont csak az átvivendő maximum sávszélességig kell biztosítani a frekvencia tartományt aminek a frekvenciája ráadásul változó is lehet. Szóval sokkal több csatorna szabadul fel, mint amennyit az IPTV miatt le kell kötni.
És a DVB-C eltűnésével felszabaduló frekvenciákon további kábelmodemes kapacitás érhető el.
Plusz az IPTV-vel lehetne elérni a legkönnyebben azt az álmot, hogy szabadon variálható előfizetett csatornája legyen mindenkinek. Tudom, álom-=< Power is Nothing without Control >=-
-
spici
tag
válasz rozsomak #79118 üzenetére
Ha jól gondolom akkor az analóg lekapcsolásával sokkal kevesebb zajosodás lesz a hálózaton?
Például nálunk a 466Mhz -en több száz millió hiba van (napok alatt) , de csak azon az egy csatornán, azt mondják valami nagyon bezavar azon a Mhz-en és ezért fos most a hálózat.
-
titán
Az elvi lehetőségek (pl. Android) már most is meg vannak erre, hogy legyen egy egységes platform.
Sőt a jövőben külön fog válni az infrastruktúra szolgáltató és a tévé szolgáltató vagyis lesz egy cég amelyik a hálózati elérést (internetet) biztosítja és lesz egy másik amelyik a tévé szolgáltatást (ITVSP) nyújtja így egyszerre több tévé szolgáltatóra is elő lehet fizetni egyetlen hálózaton keresztül. Ez a rendszer lehetőséget ad arra is, hogy közvetlenül a tartalom előállítójától (tévé csatornától) kapjad a műsor elérést.
Ez fogja majd az igazi versenyt jelenteni mert a hálózat függetlenül bárki számára elérhető lesz az összes lehetőség.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
titán
-
btz
addikt
(#79117) Bozek btz (#79116)
Nem fog többet elfoglalni, mint amennyit már most is elfoglal.
(#79118) rozsomak Bozek (#79117)
Plusz az IPTV-vel lehetne elérni a legkönnyebben azt az álmot, hogy szabadon variálható előfizetett csatornája legyen mindenkinek.
És még ennél sokkal többet is, ahogy Gubek-Einste is írja.
Most is megoldható lenne ez, akár DVB-C-n is, de üzleti okok végett, még a csomagos korszakot éljük. Pedig már a DVB-C korszak elején is ezt várták sokan.(#79120) Gubek-Einste btz (#79116)
Szerintem lesz mindenféle variáció, olyan is amit írsz. Az OTT és VoD szolgáltatások is terjedni fognak. Lesz olyan is (már van is, de nem elterjedt), hogy sorozatokra, filmekre lehet majd előfizetni, nem lináris médiumokra. A lineáris média a jövőben már csak a nyugdíjasok szórakozása lesz (egyéni vélemény)
ⓑⓣⓩ
-
Adebayor
aktív tag
Sziasztok
a SpeedTest mit mér? Mert Netmánia S-nél vagyok. Szépen kiirja a 10mbps/0,5 mbps-t.
De én abból semmit se veszek észre. Csak a garantált sávszélesség jön, bármi más letöltésnél, és a feltöltésnél.UPDATE
Ja hogy el kell osztani 8al?[ Szerkesztve ]
Konfigom: Intel i5 10400 - ASUS Prime B560M-K - Gigabyte 1660S oc 6gb - 32GB ram - FSP 600W Hydro Bronze HD600
-
-
-
titán
(#79120) Gubek-Einste btz (#79116)
Szerintem lesz mindenféle variáció, olyan is amit írsz. Az OTT és VoD szolgáltatások is terjedni fognak. Lesz olyan is (már van is, de nem elterjedt), hogy sorozatokra, filmekre lehet majd előfizetni, nem lináris médiumokra. A lineáris média a jövőben már csak a nyugdíjasok szórakozása lesz (egyéni vélemény)
Természetesen ez a rendszer rendkívül rugalmas lesz, mindenkinek az igényei ki lesznek elégítve.
Lehet adott sorozatra/sportágra is előfizetni, ezen belül korábbi évadok is elérhetőek lesznek és az adott szezonban korábban lezajlott mérkőzések is.
Lineáris lesz pl az esti híradó/magazin műsor, sport meccsek akkor több kameraállásból és kommentárral is.
Prémium előfizetés megjelenése, pl. korábbi/hosszabb ideig tartó meg/vissza nézhetőség, exkluzív tartalmak, stb.
Valódi több képernyős elérés, minden minden eszközön azonos minőségben érhető el, akármennyi eszközön történő egyidejű megtekintés (hálózati kapacitástól függően).[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Adebayor
aktív tag
-
C0d3r
addikt
válasz Adebayor #79125 üzenetére
Nálunk van egy trükkös pékség, az 1 kg-os kenyerekre 1000 g-ot írnak, de én átlátok a Tiszán!
(#79126) Gubek-Einste: Ez szép és jó, de előttem valahogy nincs az a kép, hogy a szolgáltatók/műsorterjesztők lemondanak erről a jelenlegi rendszerről azért, hogy az ember kiválogathassa a kedvenc csatornáit, műsorait. Most kényelmes nekik, csomagban eladnak 200 csatornát amiből van jó esetben 5 említésre méltó és amit néz az ember rendszeresen. Ha engednék, hogy szelektáljanak az emberek, a többi lehúzhatja magát, ugyanez érvényes a sorozatokra... És ezt az úri huncutságot nem hiszem, hogy megengednék.
De remélem végül nektek lesz igazatok, és újra vonzóvá válik a tévézés számomra, így az évekkel ezelőtt lemondott szolgáltatást újra megrendelhetem... Mert ami most van, az egy kalap molylepke...[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Adebayor #79128 üzenetére
Sok dolog becsapós az informatikában. Egy 2 TB-os winchester is csak 1,81 TB valójában, egy 3 TB-os meg 2,72 TB. Ott a váltószámokkal csapják be az egyszerű felhasználót.
(#79129) C0d3r: "a szolgáltatók/műsorterjesztők lemondanak erről a jelenlegi rendszerről azért, hogy az ember kiválogathassa a kedvenc csatornáit, műsorait"
Előbb-utóbb eljön az az idő is. De szerintem az Magyarországon még odébb van. És ki tudja, hogy ha tényleg elérkezik hozzánk, akkor mi lesz a módi. Lehet, hogy 5 csatornáért többet fizetsz, mint előtte a 200-ért, hogy nekik is megérje.
Az igazi netes TV-zésnek egyébként Amerikában azért kifejlett rendszere van, ott elő tudsz fizetni például csak az NFL-re, de akkor nézheted bármelyik meccset. Igaz, ennek borsos ára van. Magyarországon egy hasonló példát tudok mondani (de az se azért van itt, mert magyar találmány), az Eurosport Player-t.
[ Szerkesztve ]
-
Tom22
újonc
Sziasztok, portforward témában kérném a segítséget, mert kifogytam az ötletekből. Az eszköz: D-Link DCM-704, szerintem jól van a portforward oldalon beállítva ami szükséges, többek között az ext. IP-re 0.0.0.0 van állítva. Az összefoglalóban leírtak szerint NAT-olva se vagyok. Második router nincs , és tervezve sincs. Amihez kellene a portfw az nem PC-n futó játék v. torrent v. kamera , hanem egy intelligens IP-s eszköz (fűtésvezérlő) web szervere. DMZ-t még soha nem használtam, most se szeretnék. Az UPnP engedély már nem tudom mire van állítva, majd az ellenkezőjét is kipróbálom, de szerintem nem ezen múlik. HW4 , SW : 1.1.0.18
Bármilyen apró ötletnek örülnék, egyelőre azt se tudom hogy szolgáltatói vagy HGW -s oldalon keressem-e a hibát. -
viktorhu
veterán
Konkrétan a forgalmazók nem engedik a szolgáltatóknak a válogatást, csomagokban árulják a csatornákat. De hosszú távon úgyis az on-demand videók fognak nyerni, mert ma ha valaki meg akar nézni egy filmet, azt megnézi - a jogforgalmazóknak és a szolgáltatóknak csak abban van igazi mozgásterük, hogy biztosítanak-e ehhez kellően rugalmas jogszerű alternatívát, amiből bevételük is lesz, vagy lemondanak a bevételről. Szerintem sok idő kell még nekik, hogy rájöjjenek, hogy a Netflix-féle szolgáltatók ellenségnek tekintésével magukat fosztják meg a bevételtől, de előbb-utóbb eljutunk odáig
-
Necc
addikt
Udv.
Erdeklodnek, hogy a telekom altal adott ZTE HGW logja telis-tele van ilyen bejegyzesekkel, hogy
2017-02-17T19:49:04Z [Warning] IPV4 SIP UDP attack.
2017-02-17T20:05:18Z [Warning] IPV4 SIP UDP attack.
2017-02-17T20:06:34Z [Warning] IPV4 SIP UDP attack.
2017-02-17T20:35:44Z [Warning] IPV4 SIP UDP attack.
2017-02-17T21:11:26Z [Warning] IPV4 SIP UDP attack.Ez valami szolgaltato oldali beallitas hiba lenne vagy valaki nagyon tamadja a szolgaltato SIP halozatat?
Ezzel egyidejuleg tunt fel az is, hogy minden nap, szinte szabalyosan: 3-4 ora kozott, 13-14 ora kozott valamint 17-18 ora kozott elszall a net (modemen mert jelszint 0).
Esetleg mas is tapasztalt ilyet VDSL halozaton vagy egyedi eset lehet?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
titán
Onnan indult a történet, hogy miért erőltetik annyira az IPTV-t, én csak kifejtettem, hogy rengeteg lehetőség van még benne és erre mondtam is példákat.
Természetesen ameddig az általam felvázolt helyzet létrejön addig még sok víz le fog folyni a Dunán.
Az infrastruktúra szolgáltatásban is kellenek az előre lépések, kezdetnek a mindent egybe csomagok kedvezményes rendszerét kellene megszüntetni vagyis, hogy csak tévé-internet-telefon hármast együtt érje meg előfizetni, ez a helyzet erősen verseny torzító hatású.
Internet terén viszonylag jó a helyzet, a mostani állapotok szerint szépen épülnek ki az optikai elérések ami mindenek az alapja lesz. Az egyetlen főgond, hogy nem minden esetben lehet a saját eszköznek publikus IP címet adatni, ez főleg koax-on van jelen.
Telefon: Valódi VoIP megjelenése lenne az ideális vagyis, hogy nem a netszolgáltatótól vesszük igénybe és a kapott eszközre kötjük, hanem kapunk egy VoIP terminált ami UTP kábellel csatlakozik (saját!!!) router-re, erre pedig a sima RJ11-gyel pedig a telefon készülékek, vagy egy VoIP telefonban állítjuk be az elérési adatokat ami közvetlenül csatlakozik vezetéken vagy wifi-n a router-re. Természetesen egyszerre több VoIP szolgáltatóira is el lehet ilyen esetben fizetni.
Mobilnet: Az NMHH most kaszált el két szolgáltatónál is a korlátlan tévés adat csomagokat, ez nagyon nagy hiba, a fejlődés elengedhetetlen feltétele, hogy a tévé szolgáltatás igénybe vétele minden nemű korlátozásoktól mentes legyen (ország szinten még rendben van) vagyis ne az általános adatkeretből kelljen a tévét is nézni. Természetesen a VoIP szolgáltatások maradéktalan átengedése és külön díjazás mentes igénybe vételét is biztosítani kell.
Ezen rendszer ugyan akkor nem zárja ki, hogy az infrastruktúra szolgáltató a jelenlegi rendszerhez hasonlóan más szolgáltatásokat (tévé, telefon, mobil) is kínáljon de azt igen, hogy csomagos kedvezményekkel befolyásolják a versenyt.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Casthaneda
újonc
Tisztelt felhasználók,
nemrég regisztráltam mert ahogy bátyámtól hallottam, az internetszolgáltatómmal ellentétben itt hátha tudok olyan emberrel beszélni aki ért is a témához.
A problémám:
Lassan tíz éve használok telekomos internetet dél-pesten, a legközelebbi csomóponttól majdnem maximális távolságra vagyok, így érhetően lassú mint az öreganyám, de legalább stabil volt, miután a környékbeli erdős területen kilopták a rézkábeleket jelentkeztek hibák, a szolgáltató kénytelen volt még 5 megabitről is lejjebb venni ( tiszta Afrika) de legalább stabilizálódott a kapcsolat.
Január eleje óta viszont kiújult a problémám, ami röviden: CRC és FEC minden mennyiségben, és menetrendszerű vonal szakadások csúcsidőben. De még a sávszélességet is mértem 1 megabit alatt.
Ha jól emlékszem az interleave és egyéb értékeket láttam ennél magasabban is. Ha az interleave 300 felett van legalább stabil, ha visszaveszi a szolgáltató akkor pár perc múlva szakad is a vonal. Az első hülye kérdésem az lenne: a telekomnál nincs rá lehetőség hogy megkérjem őket hogy manuálisan állítsák magasabbra amíg kitalálják hogy minek van baja?
Több külföldi fórumbejegyzést is láttam ahol azt írták hogy csak felhívták a szolgáltatót és átállították, nekem 20 telefon után se sikerült olyan "hozzáértő" munkatárssal beszélnem aki tudná mi az interleave.Külföldi ismerősöm javasolta hogy állítsak át bizonyos értékeket a modemen (pl.: MTU) , viszont a
webes felületen szinte semmilyen beállításhoz nem férek hozzá, lehet e esetleg szoftvert frissíteni a modemen? Vagy külső programmal elérni a beállításait?Már lassan minden kábelt kicseréltek a helyi csomóponttól idáig, viszont ha a probléma csúcsidőben jelentkezik a leggyakrabban, az nem azt jelentené hogy a gerinc hálózat túlterhelt vagy hibás?
A modem soha nem mér feltöltési hibát (ennek ellenére az interleavet és társait ott is feljebb teszik, isten tudja miért). Létezhet hogy a modem téved? Ha a hibák a kábelre beszűrődő zaj miatt keletkeznek, a kimenő részen miért nem jelentkezik a hiba?
CRC/FEC hibákat mértek a házam előtti elosztónál is, viszont azóta ötven kábelt cserélhettek és még mindig nem tudni minek van baja, tudok e bármit tenni hogy kiderítsem hogy lakáson belül (is) lenne a hiba?
A technikusok többnyire délelőtt / koradélután dolgoznak, és mindegy hogy hányszor kérem az ügyfélszolgálatot hogy ne zárják be a hiba jegyemet, ennek ellenére már tízszer megtették, és mindig új hibajegyet nyitnak.
A szerződésem szerint egy hónapja nem javított hiba után mondhatom fel kötbér nélkül.
Ha lassan feladom és szolgáltatót váltok, számíthatok arra hogy belém kötnek?Elnézést a hosszú bejegyzésért, de a telekom 10 munkatársa 30 nap alatt se tudta kitalálni hogy minek lehet baja, próbáltam minden körülményt leírni ami segíthet beazonosítani a problémát.
Addig is mindenkit óva intenék a magyar telekomtól hacsak nem a helyi elosztó mellett lakik, öt évet kellett várni sok kábel cserére, mert senki se reklamált pedig ők is tudták hogy rossz, és most hogy komolyabb hiba jelentkezett a vonal 500 kissebb hibája miatt nem tudják kiszűrni hogy konkrétan mi okozza.
Köszönettel:
N.M
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Pár napja üzemelték be nálam az 1000-es internetet.
Nekem cat 5-ös utp kábelem volt, ezért "csak" kb 600 Mbit sebességem volt (ez is bőven elég mindenre).
Ismerős mondta, hogy vegyek cat 5e (vagy cat 6) kábelt és gyorsulni fog.
Vettem és igaza lett, most 900 Mbit fölött van a sebességem.
Nekem a szerelők nem mondták, hogy cseréljek kábelt!Kérdésem, hogy másnak se mondják, vagy csak az enyémek felejtették el?
Szeretnék írni egy üzenete a T-nek, hogy hívják fel az ország összes szerelőjének a figyelmét, hogy szóljanak az utp kábel miatt. Névtelenül küldeném az üzenetet, nem szeretnék én rosszat senkinek!
(^)(>.<)(^)
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem szólnak. Új bekötésnél az ONT-hoz elvileg Cat5e vagy Cat6 kábel jár, így bekötik és kész viszlát. A saját belsőhálózatodat nem fogja a Telekom felügyelni és figyelni, hogy te az ONT után hova és milyen kábelen viszed a netet. Az már "egyéni" probléma. Az, meg érdekes, hogy sima Cat5 kábelen, hogy ment át 600 Mb, mikor az 95 Mb körül le szokott akadni tipikusan. Hiába írsz nekik, nem hinném, hogy bármi is változna, névtelenül vagy névvel.
-
csibabu
tag
Üdv! Iptv bekötését szeretném, 3 tv van, ez milyen plusz költsèget jelent a havidíjban vagy a bekötésnél?
iPhone 14 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz csibabu #79139 üzenetére
Bekötésnél költsége elvileg nincs, ha jelenleg ONT/HGW van nálad és több vezetékes hozzáférést használsz, akkor saját költséged van, venni egy routert, ugyanis a 2-3-4 LAN portokra kötik az IPTV STB-okat. Havidíjban: első STB ingyen van, második és harmadik pedig +870/hó/db vagyis +2-nél +1740 Ft a havidíjon belül, erre jön még a felvételi opció, ha igényled.
-
viharhozo
addikt
IPTV-hez jelenleg Cisco ISB 6030-am van, felveteli opcioval. Ha utobbit lemondom, kicserelik a belteri egyseget vinyo nelkulire? Ha igen, mit adnak mostanaban?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Végre hozzánk is elért az 1000-es net, be is kötötték, kérdésem az lenne, hogy bekötés után kb. mennyi idő mire a futár kihozza a DIR-842 routert ?
Köszi.
(#79142) viharhozo :
EZT adják most.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz rozsomak #79118 üzenetére
Azért ezzel annyiban vitatkoznék, hogy a Telekom koaxon például négy csatornát folyamatosan tele tol (Static Multicast), akkor is, ha a kutya nem nézi az adott szegmensen. Ugyan azt értem, hogy miért csinálják, de azért spórolásnak és hatékony sávfelhasználásnak nem nevezném.
Az egyetlen értelmes ok a párhuzamos továbbítás megszüntetése, hogy ugyanazon a paltformon nem tolom ugyanazt a műsort kétszer és égetem a rendelkezésre álló sávszélességet. Ilyen szempontból az egyik konkurens cég megoldása tűnik szimpatikusnak, ahol optikán RF overlay-t használnak, azon aztán mehet a DVBC akár MPEG2-ben is a kompatibilitás széles körű megtartásával anélkül, hogy az IP sávszélességből egy bitet is elvenne.
DJ. Ru$y: érdeklődnék hogy a 79138-as típusú hozzászólásokat miért nem lehet törölni?
Dchard
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
viharhozo
addikt
vigyori78, Zoltan84: kösz!
Azt jol gondolom, h erre hiaba kotok vinyot, sehogy nem fog felvenni?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- SK Hynix 8 gb(2x4gb kit) 1600Mhz Ddr3 ram
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest