- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
Nem lesz itt baj... majd az AI dolgozik mindenki helyett.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
clon
aktív tag
Azért érdekelnének a valós eredmények, mert a 11 perc a humán beszélgetés és ügyintézés a 2 perc meg az AI "nem értem a kérdést, tegye fel másképpen" oszt' leteszi az ember. Így lehet statisztikát csinálni sőt még a bejelentések száma is jelentősen csökkenni fog. A kérdés az ezek után nem mennek el át másik hitelcéghez.
-
ViZion
félisten
Azon gondolkodtam, h a 2 percbe hogy fér bele a 10 perc "minden ügyintéző foglalt" zenehallgatás...
Ahol eddig próbáltam (pl. weboldalak), az AI "segéd" gyakorlatilag a FAQ-ra irányított, valódi segítséget nem adott... Lehet ez többet tud, de gyanúsan rizikó...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
KROK640
veterán
Lemorzsolódás : Gondolom holnaptól kötelező dupla műszak, fele pénzért és hasonlók
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Khelben
nagyúr
Érdekes, nem a mérnököket, programozókat küldték el elsőnek. Pedig mindenki megmondta, hogy rájuk már nem lesz szükség az AI miatt.
-
instantwater
addikt
Sok cég bejelenti, hogy nincs több távmunka, és máris fejvesztve menekülnek az emberek.
Senkit nem kellett kirugni, és felmondást fizetni.
Még per kockázat sincs, hiszen magától mondott fel.Így csinálják a lemorzsolódást usákiában.
Az első szó amit a chatbotnak mondok, hogy "agent", mert fájdalmasan egyszerűek és hasznavehetetlenek szoktak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
én azért kíváncsi lennék az ügyfélelégedettségre egy chatbotos segítés után
telekom vandájától őrjöngeni tudtam csak, segíteni soha semmiben nem tudott, csak feltartott oké, nyilván nem egészen, nem annyira "AI", de na....
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Ezekiell
veterán
Ne keverjük a chatbotokat és normális LLM-el, mint pl a GPT3.5/4. Utóbbi egészen biztosan jobb munkát tud végezni, mint egyes ügyfélszolgálatosok...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
FireKeeper
nagyúr
akinek már kellett bármit elintéznie online chatbot supporttal (lásd emag ügyfsz), látja mekkora szemenszedett hazugság ez.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
bteebi
veterán
Igen, ez a naiv elképzelés (aminek a megvalósulását én amúgy nagyban támogatnám). Csak vagy nem lesz alapjövedelem, vagy ha lesz is, akkor kb. arra se lesz elég, hogy online multit játssz, nem hogy arra, hogy mondjuk kenyeret meg tejet vegyél.
#12: Azok a chatbotok valóban rém gagyik, de egy GPT4 alapú szerintem a legtöbb esetben már ki tudná váltani az ügyfélszolgálatosokat.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Nemfértkiaze
kezdő
Az 2 perc alatt megvan, hogy felhívod, hang alapján beazonosít, mindjárt látja is a hitelképességedet. Aztán megkérdezi:
”Mennyi kell?
1000 juró.
Csóró vagy nem kapsz, csá.”
Nem kell neki gépelgetni, hallgatni a rimánkodást stb. -
bteebi
veterán
válasz instantwater #15 üzenetére
Gondolom a bonyolultabb esetekhez kapcsol(hat)ná az ügyfélszolgálatosokat, de egy jó tréning után kb. bármit meg tud(na) csinálni. Valószínűleg szinte sohase lenne vele gond, az emberi kapcsolattartás meg tényleg csak arra az esetre lenne megtartva, amikor valami valóban nagyon fontos és/vagy bizonytalan. De ez az esetek - szerintem - töredéke lehet.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Gargouille
őstag
Mondjuk azt nem tudjuk, hogy milyen volt a kiváltott humán munkaerő minősége. Ha például csupa alulfizetett, agyonhajtott, megalázott, motiválatlan, unott embert váltottak ki, akkor simán lehet, hogy annál még az AI is jobban kezeli az ügyfeleket.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
instantwater
addikt
válasz Gargouille #19 üzenetére
Ez igaz.
Egy csapat Indiába kiszervezett callcenterest bizonyára ki tud már váltani.
Volt már olyan, hogy 3x kellett felhívnom a céget, 3 különböző emberrel beszélni mire el tudták intézni.
Mindegyik kis indiai megigérte, hogy persze, megcsinálta.
Aztán mégsem.[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
Egyszer használtam a Telekom betelefonálós aszisztensét, nekem bevált, de az emberekkel sem volt gond. Riadalmat attól érzek, hogyha a telefonos ajánlgatós néniket lecserélik erre, mert jóval nagyobb kapacitás.
Kérek egy számot a jútútú
-
KROK640
veterán
válasz instantwater #8 üzenetére
Ami egyébként mindenkinek rossz. Rossz a munkavállaónak (napi több óra ingázás) rossz a cégnek (irodákat fentartani, bejárási támogatás biztosítása) és rossz mindenki másnak is (az ingázók szennyezik a környezetet, dugót képeznek az utakon, tömeget a tömeg közlekedésen stb).
-
KROK640
veterán
válasz FireKeeper #25 üzenetére
Ki nem sz*rja le? Úgyis van már 32GB RAMom
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Rossz a munkavállalónak?
Pontosan ez a cél.
Így le lehet építeni anélkül, hogy felmondást és végkielégítést kellene fizetni.Bejárási támogatás nyugaton nem létezik.
Ez amolyan Kelet-Európai dolog.
Nyugaton fizetnek, aztán, ha elég megélni és bejárni akkor elfogadod.Irodákat nem kell fenntartani túl sokat.
Bezárja a nagyrészét, aztán bérel egy kisebbet mint korábban.
A dolgozó pedig vagy költözik 2 állammal/várossal odébb, ahol megmaradt az iroda, vagy felmond.
És mivel hibridben dolgoznak, ezért nincs szükség heti 5 nap full kapacitásra az irodában, egy elég a kisebb iroda is.Sokszor ugyanaz a befektetőcsoport áll az adott cég mögött, mint akitől az irodát bérli.
Tehát a hattérből kényszerítik a céget az irodázásra.A környezetszennyezés pedig nem érdekli a kapitalistákat 🤷♂️.
Csak a profit.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz FireKeeper #25 üzenetére
Mondjuk azt baromira nem értem, hogy a cégeket miért érdeklné, hogy a nekik irodát kiadó cégeknek hogy alakulnak a pénzügyei.
DRM is theft
-
FireKeeper
nagyúr
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
KROK640
veterán
válasz instantwater #27 üzenetére
Igen, értem én, hogy az a cél, hogy a munkavállaló mondjon fel, de úgy nagy általánosságban, amit csak lehet otthonrl csinálni, arra kötelezném a cégeket, hogy home officeba csináltassák.
"Bejárási támogatás nyugaton nem létezik." - helyette sokkal magasabb fizetés létezik. De ok, akkor ezt nem kell fizesse, vagyis ezen 0-t spórol. De a többi ok valid akkor is.
Véleményem szerint ez sokkal inkább a munkaerő ellenőrzéséről és feletti kontrollról szól, hogy be kell járni amikor csak lehet.
"A környezetszennyezés pedig nem érdekli a kapitalistákat" - ez megint egy rohadt nagy baj.
-
Tasunkó
senior tag
Ezeket a támogatás-maszatolás-utalvány baromságokat kapásból eltörölném. Ezekkel a cégek tömik magukat állami kedvezményekkel, plusz még egy 3. fél akin keresztül áramlik. Ja egyébként persze, a vezetőség távolról kevésbé tudja a lényével nyomatékosítani fontosságát. Attól is tartanak, hogyha nem félnek tőlük, egyszercsak mindenki rájön hogy nem is kellenek oda. Nameg az örök német klasszikus, a kimutatás, hogy stressz alatt többet, gyorsabban és jobban dolgoznak az emberek, ezért alap hogy stresszintet kell tartani.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Elég sok okból érdekelheti:
- mekkora játéktér van a bérleti díjban/annak időzítésében? Jó pénzügyeknél van, rossznál nincs.
- mekkora esély van rá, hogy eladják a bérelt irodát alóluk? rossz pénzügyi helyzetnél erre nagyobb
- mekkora esély van rá, hogy egy másik bérlő miatt kirakják őket, mert a másik többet fizet? rossz pénzügyi helyzetnél erre nagyobb. Nálunk a stockholmi irodában pl pont ez történik, 1 hete szólt a tulaj, hogy bocs, felbontja a szerződést, mert egy másik clég bővülne az irodaházban, és nagyobb iroda kell nekik, és többet fizetnek sokkal, és kell a pénz nagyon.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
KROK640
veterán
Igazából egyfajta kontrollált pénzköltés áll e mögött, pl a szép kártya, amit nyilván csak olyasmire tudsz elkölteni amire LEHET. Ha arra gondolok, hogy annyival is több lehetne a szabad felhasználású fizu, akkor persze dühítő, de ha arra gondolok, hogy ezzel próbálják (az amúgy túlárazott de alacsony minőséget nyújtó) hazai vendéglátást fentartani (írom úgy, hogy én is abban dolgoztam) akkor valahol jó.
Mindezzel együtt alapvetően veled értek egyet, ezeknek a maszatolásoknak nem sok értelme van."a vezetőség távolról kevésbé tudja a lényével nyomatékosítani fontosságát" - így van, ezt én magam is tapasztaltam mikor home officeban dolgoztam.
"hogy stressz alatt többet, gyorsabban és jobban dolgoznak az emberek" - erről már régen kiderült, hogy baromság, ráadásul én saját magamon is tapasztalom, hogy az állandó stressz szintben sokkal kevésbé vagyok produkltív, sokkal többet hibázok stb.
-
instantwater
addikt
Én is kötelezném, de látod, aki kötelezhetné, nem teszi.
A mindenkori törvénykező hatalom kötelezhetné őket, de nekik sokkal jobb buli a jövedéki adó a bejárásra használt üzemanyagon, valamint az áfa a tömegközlekedésen.Továbbá a bejárósak közül sok vásárol reggelit, ebédet, üdítőt, stb. Ezeken mind van áfa.
Tehát az államot is jobban érdekli a bevétel, mint az utak kímélése, és a levegő tisztasága.
Vannak akik egyenesen várják, hogy bemehessenek minél többet, mert imádnak fecsegni, ingyen van a kávé, nem otthon fogy a víz, a villany.
Persze, hogy a kontrollról szól.
Amint kiderül, hogy otthonról is elvégezhető a munka, sőt, sokszor jobban, gyorsabban, mert kevesebb a zavaró tényező, akkor egyből feleslegessé válnának a középvezetők.
Ezt pedig ők nem akarják.Sajnos rengeteg érdek áll szemben a józan ésszel.
Én mindig azt mondom, hogy legyen iroda, ha akarják, de választható legyen annak aki onnan akar dolgozni, a többit pedig hagyják békén.
Nem véletlenül dolgozom már 2020 óta otthonról.
Ami 4 éve működik, az fog még működni sokáig.
Hagyjanak békén az irodájukkal.
Bármilyen modern és szép is legyen az, én nem fogok órákat utazni a tömött, késő vonaton.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
Ez a szép kártya és utalvány is keleti találmány.
Nyugaton pénzt adnak, annyit amennyiért valaki elvállalja a munkát.
Nincs bohóckodás, hogy hol és mire költheted.Persze megértem, hogy a szép kártya kedvezményes adózású, de ez mégis mesterséges beavatkozás a gazdaságba.
Hadd költse már el a paraszt a pénzt amiért megdolgozott, leadózott, ott, ahol akarja, arra amire akarja. -
Tasunkó
senior tag
Roszabb teljesítmény nyújtok stressz alatt, ez igaz, viszont nem tragikusan rosszat és olykor előállhat amikor tévesen élem meg a helyzetet, és egyfajta virtuális halálfélelemhez hasonlót idéznek elő, amiben meg olyan tartalékokat is mobilizálok, amiről fogalmam sem volt és olyankor meg túlteljesítem, szóval nem olyan egyértelmű. Nameg, sokan úgy láttam megszokják a stresszt, immunissá válnak, legalábbis tudatosan, tudatalatt mi megy, arról jobb nem is tudni.
Ez olyan jó Jedi kontra Sithhez hasonló, amikor a stressszel motiváláshoz könyebb menedzsmentet találni, az elején jóval egyszerűbb és könnyebb az erőhöz hozzáférni, és gyorsabban jönnek az eredmények, illetve felfele irányban meg egyáltalán nincsenek elvárások, ami azért könnyebbség. A stresszmentes környezet mellett szól, hogy zömében idegesítő munkahelyek vannak, és védelmi pénzt kérhetnek és szoknak is, egy alacsonyabb fizetés képében motiválja a dolgozó a vezetőséget az embernek maradás rögös útján tartózkodásra.Kérek egy számot a jútútú
-
FireKeeper
nagyúr
megszokják a stresszt, immunissá válnak
jah a felszínen lehet, de a felszín alatt megy a kiégés, krónikus betegségek kialakulása stb. az emberi szervezetet nem arra tervezték hogy konstans félelemben éljen.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Alusky
aktív tag
Csak röhögni tudok a nagyszájú IT világon, ilyenkor derül ki, hogy a húdekemény munkájuk amire annyira odavannak meg valag pénzt felvesznek és a seggük alá kérnek mindent, két pillanat alatt kiváltható szoftverekkel utána meg sírnak és alapjövedelemért kiáltanak. Mert ennyit is ér a munkájuk. A seggvakarós munka az seggvakrós munka marad a call centerestől a senior programozóig mert idővel a folytatása az lesz majd, hiába hülyült meg a világ és fizet ezért vagyonokat, bent ülnek egy szarrákényelmesedett légkondis irodában, a világ nagyobbik fele meg megdöglik a munkájában. Majd az AI helyreteszi az eltévedést, mindenki megérdemli. PH-tól meg nem is vártunk mást, irodai munkán kívül a büdös életben nem tudja az emberiséget másban elképzelni a sok magas értelmiségű. Még szerencse, hogy más is van, sőt az van többségben.
[ Szerkesztve ]
Vásárolj kutyát tenyésztőtől!
-
dabadab
titán
Butthurt much?...
Egészen pontosan ugye itt az van, hogy az IT világ produktuma váltja le az IT világon kívüli munkaerőt. (Nem, az első vonalas call centeres nem tartozik az IT világhoz, az sima betanított munka, semmi köze az IT-hez, főleg a Klarnanál, ami ugye pénzügyi vonalon mozog.)
DRM is theft
-
greenface
aktív tag
Érteni vélem, mire gondolsz, de azért szellemi munkavégzést alapból 'seggvakarásnak' minősíteni azért eléggé korlátolt dolog...
Azzal együtt, hogy igen, van ilyen, és néha számomra is irritáló ill. igazságérzet-romboló, amikor junior IT-soknak millió körüli fizetéseket kínálnak, maszatoló irodai munkáért. De ez egyébként erősen visszaszorulóban van, kidurrant a lufi."Majd az AI helyreteszi az eltévedést, mindenki megérdemli. "
A fizikai melós is helyre lesz téve, ne aggódj.
Egyrészt ha megindul a szellemi munkák tömeges kiváltása AI-al, akkor a 'fehérgallérosok' rá fognak szabadulni a meglévő munkahelyekre.
Másrészt hosszú távon várható a fizikai szakmunkák robotizálása is (nem a közeljövő, mi nem érjük meg, de nem látom, miért ne jönne el, törvényszerű).Innentől meg az van, hogy az ember mint olyan, nem fog tudni piacosítható értéket előállítani (tömegek legalábbis nem). Ez nem túl bíztató.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
greenface
aktív tag
Érdekes, nem a mérnököket, programozókat küldték el elsőnek.
MÉG nem, ők később kerülnek sorra.
Semmiben nem fog tudni versenyezni az emberi elme az AI-al, akármilyen 'magas hozzáadott értékű' munkának minősül manapság.''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
Tasunkó
senior tag
válasz greenface #40 üzenetére
Egy kis fémipari KKV-nak, de akár egy garázs asztalosműhelynek egyetlen megmunkáló szerszáma annyiba kerül, mint egy IT-s kompjútere. Nagyon kevés befektetéssel gyártanak, és egy kizárólag rövidtávon gondolkodó világban ez nagyon előnyös, illetve a munkaerő iránti kereslet összessége eredményezi a magasabb béreket, de biztonságot ez sem ad, mert jön a gyomorgörcs hogyha onnan kiesnek jól tudják hogy a többi szektorban Lucifer grillezi a jónépet és oda semmikép sem szeretnének jutni.
-
KROK640
veterán
válasz instantwater #34 üzenetére
"a bejárósak közül sok vásárol reggelit, ebédet, üdítőt, stb. Ezeken mind van áfa." - ezt azért szerintem megvenné otthonra is. Vagy ha nem kész szendvicset, akkor hozzá az alapanyagokat. Ha itthon dolgozok is ugyanúgy kell ennem.
"Vannak akik egyenesen várják, hogy bemehessenek minél többet, mert imádnak fecsegni, ingyen van a kávé, nem otthon fogy a víz, a villany." - igen, ebben a rétegben nem sok köszönet van Ők azok akik fejben még mindig a múltszázadban élnek.
Egyébként a többiben meg maximálisan egyetértünk.
-
KROK640
veterán
válasz instantwater #35 üzenetére
Persze, hogy az.
Emlékszem volt egy időszak mikor a bevételem fele(!) ilyen cuccokból jött, és eléggé fura volt, hogy hetente 3× rendelek pizzát miközben szó szerint alig jövök ki a pénzemből, de nem volt más megoldás.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
veterán
válasz greenface #40 üzenetére
Pontosan ezt látom én is. Az AI ma már képes gyorsan előállítani különféle tartalmakat, legyen szó szöveges, képi vagy videós anyagokról. Például egy AI-alapú szövegíró program pillanatok alatt képes blogbejegyzéseket, reklámszövegeket vagy közösségi média posztokat generálni, ami jelentősen felgyorsítja a tartalomgyártási folyamatot. Segíthet új ötletek generálásában, ami meggyorsítja a kreatív folyamatot. Különböző algoritmusok képesek inspiráló ötleteket, koncepciókat és forgatókönyveket felvetni, nagyon hamar több verzió is generálható 1-1 ötletből. Egy AI eszköz ugyanannyi idő alatt képes nagy mennyiségű tartalmat előállítani, mint amennyi idő alatt egy emberi csapat csak néhány darabot tudna.
Ezért a cégek azt fogják látni, hogy kirúghatnak több száz embert, kiesik költség oldalról a bérük, járulékuk, de még irodahelyük is meg egy rakás más költség ami velük járt. Ez nemcsak a költségeket csökkenti, hanem időt is takarít meg.
Ezt előbb utóbb a cégek is belátják, és a hatalmas profit jó részének elvesztegetése csak azért, hogy ne rúgják ki a dolgozóikat nem lesz opció, pláne, hogy a működési költségek költségek csökkentése árán versenyképesebb áron is tudnak majd dolgozni, ezáltal több megrendeléshez jutva.Mint fentebb írtam, lehet majd ideig óráig különféle eszközökkel lassítani ezeket mint különféle adók és egyebek, de közép és hosszútávon nem lesz bölcs dolog. Emellett nem említettem még a jelenleg munkaképessé érő generáció hozzáállását, akiknek az elképzeléseik már túl mutatnak azon, hogy heti 40-50 órában a munkahelyükön rohadjanak. A legtöbbje már heti heti 25-30 órát sem szeretne dolgozni, és véleményem szerint ez egyre inkább érthető és indokolt is.
Tehát egyik oldalt akad majd egy munkáltató akinek sokkal kevesebb emberre lesz szüksége mint korábban, akár mondjuk a korábbi létszám mindössze néhány százalékára, miközben sokkal többet termel, sokkal több értéket állít elő, mint korábban. Másik oldalt pedig lesz egy generáció, ami a lehető legkevesebbet a lehető legtöbb pénzért, a legnagyobb kényelemben akarja majd dolgozni, értelemszerűen így részarányosan még többe kerülve a munkáltatónak.
Egy ideig persze bizonyos iparágak még felfognak tudni szívni embereket, jellemzően nehezen automatizálható, kellemetlen kuli munkákra, de a túljelentkezés (más szektorokból kiszorított emberek) hatására a várható bérek ezekben a szektorokban legalábbis nem fognak emelkedni, de talán csökkenni is. A gazdaságban rengeteg munkanélküli vagy alacsony bérű ember jelenhet meg. (Miközben a gazdagok valójában még gazdagabbak lesznek a magasabb eltehető profit miatt kezdetben).
Épp ezért (bár tudom sokan ördögtől valónak gondolják ezt) 10-20 éven belül újra kell gondolni az erőforrások eloszlását, mert a munkaalapú társadalmat hosszútávon el lehet majd felejteni.
-
instantwater
addikt
Persze, otthon is kell enned, de a magadnak készített kaja bolti alapanyagokból olcsóbb, mint a készen vett szendvics, kávé, ebéd, kis kiszereléses üdítő, etc.
Ezen pedig áfaveszteség van.És persze ott van az állam bábáskodása is, nehogy szegény boltos elveszítse a munkáját.
Nem csak a múltszázadban élnek, hanem extrovertáltak, és szeretik hallani a saját hangjukat, meg a pletykákat munkavégzés helyett.
Ezért még bejárni is hajlandóak.
Pedig pletykálni, beszélgetni online is lehet.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
veterán
válasz instantwater #49 üzenetére
Épp erről beszélünk
vannak bomlasztóak, de alapvetően jobb lenneInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN ÁLLAPOTÚ LEMEZES PLAYSTATION 5 1 ÉV GARANCIÁVAL+KIEGÉSZÍTŐK
- Asus ROG FLOW X13 RTX 3050 4gb Ryzen9 16gb ram 500gb ssd FHD IPS 120hz TOUCH display
- Gaming Asus TUF RTX 3050 4gb i5-12500H 16gb ram 500gb ssd FHD IPS 144hz display
- HP OMEN 16 16" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen