Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz #70234880 #115761 üzenetére

    A baj az, hogy letiltották. Ezek a körök megvoltak, most kiadták szerelőnek, hogy jöjjön ki a helyszínre. Ő meg mondta, hogy hát ezt nem tudja megoldani kiszállással. Mondtam, hogy igen, ez teljesen oké, aztán neki is elmeséltem a kálváriámat. Az a baj, hogy a technikus közli, hogy nincs jogosultsága, aztán átdob valami totál hozzá nem értőnek, aki meg - mint most is - kiadta szerelőnek, de ugye ez nem olyan jellegű hiba, hogy majd ad egy másik Sagem ONT-ot és megoldódik, ezt pedig a szerelő is jól tudja, szóval neki is plusz körök más hülyesége miatt.
    (#115762) tobias40
    IPv6-only - jellemzően nyomott árú - VPS-ek, sok desztinációra a v6-os routing gyorsabb, stabilabb, vagy mindkettő, meg még kismillió más ok. Jelenleg nem elengedhetetlen, de saját eszközön ezt jó megtűzfalazni, és baromi jó lenne, ha ezzel foglalkozhatnék akkor amikor nekem jó, és nem akkor, amikor ők úgy döntenek, ráadásul bármikor tényleg kifogyhatnak a v4-es címek, a NAT-tal meg azért vannak problémák, vannak alkalmazások amik nem tolerálják. Ráadásul a Telekom NAT megoldása IPv4 esetén régebben random zárogatta a TCP kapcsolatokat, bár az utóbbi időre ez mérséklődött.
    (#115763) szabogabor10
    Nyitott hibajeggyel nem pattogok, meg a szerelő most utánajár, de ha lezárják, vagy közli, hogy mission impossible, akkor írni fogok egy gyönyörű mail-t nekik, hogy nagyon jó lenne végre megoldani. Engem nem érdekel, hogy papíron az van kiadva, hogy az IPv6 rossz, egyszer nem volt vele bajom az elmúlt fél évben. Van ismerősöm, akinek a hozzáértés hiánya problémákat okoz a v6-ban, gondolom az ilyeneket is távol akarják tartani maguktól, csak ez engem nem érdekel, ráadásul ismi se veri náluk az asztalt, hanem utánaolvas / szól nekem.
    (#115772) Túzok22
    Mindenképp informálj minket, mire jutottál, remélem, több sikered lesz, mint ma nekem.

    [ Szerkesztve ]

    üdv, adika4444- Ha egy munkát 30 perc alatt elvégzek, az azért van, mert 10 évet töltöttem azzal, hogy megtanuljam, hogyan kell 30 perc alatt elvégezni. Az évekért tartozol nekem, nem a percekért.

Új hozzászólás Aktív témák