Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Sajnos mostanában nagyon sok a maximum 1 perces áram kimaradás és a NAS-nak nem tesz valami jót ez ez ingadozás...
Tekintve, hogy a NAS-nak nagyon kicsi a fogyasztása a legkisebb UPS-t keresem amin van USB port és nem hangos amikor átvált
Eredetileg ilyet néztem, csak próbálok olcsóbbat és kisebbet keresni:
APC Back-UPS 400
Szerintetek? -
Immy
őstag
válasz
Cs1csó #13687 üzenetére
300-as netem van, így ez nem lesz jó. Tavaly közeli ismerősöméknél becsapott a villám a szemközti villanyoszlopba, az tovább adta a jelet koaxon egészen a végfelhasználó modemig, onnnan pedig RJ45-el eljutott a routerig és onnan bevágott a számítógépbe....
Milyen más módon szoktak RJ45-re villámvédelmet tenni? -
-
Immy
őstag
Sziasztok,
UPS-t keresek, amit usb-n össze tudok kötni synology NAS-ommal, van benne RJ45 adatvonal védelem és minimum 3 DIN csatlakozó UPS-re, +1 ami csak túlfeszültség védelemre jó?
APC és Eaton márkákat néztem, de nyitott vagyok bármilyen márkára. -
Immy
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy az UPS ne kezdjen el állandóan sípolni, ha elmegy az áram? (APC Back-UPS 650VA BX650CI-GR) Néha annyira idegesítő, hogy már lassan azon gondolkozok, hogy szétszedem és elvágom a hangszóró kábelét...
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen ups-t ajánlatok egy Asus H81T - Pentium G3240 pároshoz? 20-30ezer forint környékén, maximum 35ezerért. A fogyasztása a gépnek kb ~30watt környékén lesz és 24/7-ben fog menni.
Ubuntu 14.04-el kompatibilis szokott lenni az APC szoftvere? Olyat be lehet állítani rajta, hogy ha elment az áram és lekapcsolódott a gép, utána amikor visszajött az áram, akkor elindítsa a számítógépet?
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen ups-t ajánlatok, ami 24/7-ben üzemelő server pc-t felügyelne, ~50wattos fogyasztással? A legfontosabb az lenne, hogy kellően kompatibilis legyen ubuntu 14.04-el.
Üdv:
Imi -
Immy
őstag
Sziasztok!
Szünetmentes tápegységet szeretnék vásárolni egy 5 fős cégnél egy 80wattot fogyasztó számítógépnek, amin 7/24-ben fut a tűzfal. Nem tudom pontosan mit kell nézni, de arra rájöttem, hogy annak nem örülnék, ha valamilyen (hangos) ventilátor zümmögne benne.
Az alábbi típusokat néztem ki ár szerint rendezve, 20ezertől 45ezerig:
APC Back-UPS 325VA BK325I
APC Back-UPS 650VA, BX650CI
APC Back-UPS CS 350VA BK350EI
APC Back-UPS 800VA BX800CI
APC Back-UPS CS 500VA BK500EI
APC Back-UPS CS 650VA BK650EI
APC BR550-GI
APC SC420IBármilyen választ szívesen veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest