- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz Gyöször #23253 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Akkor kénytelen vagyok beszerezni hozzá akkut, elvileg utoljára még működött amikor ki lett húzva évekkel ezelőtt a falból, de már akkor is sípolt, hogy akksit kell benne cserélni, nyilván, mert el is volt oxidálódva nagyon az egyik, így azt már azért sem tudom kipróbálni. A kész akkupakk megoldás helyett (amit fentebb linkeltem) úgy látom én is össze tudom rakni, mert találtam hozzá RBC7-es akkucsatlakozót, illetve a 2 akksit már több márkából is össze tudom rakni, így 70e helyett 50e-ből kijön.
Vehetem a Krafton márkájút is 16,5e-ért? Nem sok infót találok róla, bár nálam inkább szempont, hogy tovább bírja az akksi (ne kelljen kidobni 2-3 év múlva), de nem kell, hogy nagy terhelést bírjon, mert maximum csak 200-300W lesz rákötve.
Esetleg még találtam alzán még olcsóbban utángyártott RBC7-es Avacom akkupakkot.
Melyiket javasoljátok inkább?
Van multiméterünk, ha muszáj mérek vele, de a kapcsolatunk hagy némi feszültséget hagy maga után.[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Atomenergia
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- leslieke farmerzsebe
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest