- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
_Petya_ #53120 üzenetére
Atya ég, ez egy picit bonyolultnak tűnik így elsőre
Pár napja magamnak ki tudtam már cserélni egy konnektort, de ilyenbe inkább nem kezdek bele
Jogilag nem tudom mi van ezzel, mert kb. 30 éve lett bekötve és szerintem semmilyen szerződés se lett készítve, hogy mit használhatunk vele vagy mit sem.
Amúgy nagyrészt csak a mosógép megy róla a fürdőszobában, a nappaliban meg laptoptöltésre van használva. Tehát ráadásul 2 kütyü kéne, de a leírás alapján munkadíjjal együtt ezt 1-2k-ból nem lehet kihozni
Na még keresgélek neten, hátha kínaiak már kitaláltak ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest