- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Csak a magyar ember nem ilyen. A magyarember ott spórol ahol csak tud. És nem tanul más hibáján, csak a sajátján. (Ez a jobbik eset, a rosszabbik még a sajátján se.
) és visszamegy mé1x ugyanoda és megint ott vesz gépet mert olcsó.
És sajna manapság még mindig sok az olyan ember aki azt hiszi hogy a számitógép olyan műszaki cikk mint a tv, videó...stb hogy csak leveszem a polcról, hazaviszem és már használhatom is. Nem foglalkozik vele hogy mi kerüljön bele, nem akar vele foglalkozni, mert nem ért hozzá. Ő csak meg akarja venni. Minél hamarabb túl akar esni a vásárláson, hogy minél hamarabb otthon lehessen és használhassa.Amugy Te is mindent megteszel a pénzért és az ügyfélért, mert kijársz házhoz.Nem kell befáradnia az üzletbe. Cipelnie a gépet, várnia és visszamennie máskor.Kihasználod az emberek lustaságát
de nincs ebből semmi baj, hisz leleményeseké a világ, na és a pénz
-
TéKrys
senior tag
Sok helyen ajándékba adják mindazt amit felsoroltál. (najó kivéve az archiválást, meg a kiszállitás UTÁNI helyszini munkákat) Mert ha te nem csinálod meg neki ingyen, akkor megcsinálja majd a fia, lánya, fiának a haverja, meg mit tudom én milyen távoli rokon meg szomszéd, ugyanis egyre többen értenek hozzá.
Hozzánk is szervizbe már csak akkor hozták a gépet amikor megnézte minden rokon és szomszéd és ismerős és nem tudták megcsinálni.
-
TéKrys
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6360 üzenetére
Vagy csak próbálkozott hátha engedsz még a 37ből. Ilyen velem is előfordult anno, persze másnap visszejött és elvitte rendes áron a cuccot, mert ugyebár annyiért ő se tudta volna megvenni sehol.
-
TéKrys
senior tag
Csóka nálunk abban kért volna segítséget, hogy megy a M@róba vásárolni gépet, és mondjam meg neki hogy mire kell figyelnie, milyen gépet vegyen.
Az állam leesett, kolléga meg fentrengett a röhögéstől.
Felvilágosítás helyett inkább gépet ajánlottunk neki.
-
TéKrys
senior tag
válasz
TheReMiXeR #5622 üzenetére
Tőlünk hasonló dumával akkor távoztak, miután mondtuk hogy nem tartunk előre összerakott gépet. Nem tudom miért nem felelt meg nekik a "vásárló igényeinek megfelelően összeállitott, pénztárcához szabott" gép.
Persze tuti hogy pár nap múlva behozzák a multiban vásárolt olcsó gépet, hogy nem futnak rajta az új játékok.Meg is érdemli az ilyen. -
TéKrys
senior tag
Persze én is úgy értettem, hogy alkalmazható hozzá.
na ebbe jól belegabalyodtam
Amúgy meg wide-os tv-n ne magyar tv adást nézzen, hanem wide-os filmet (dvd-t), de persze ezt ő úgyse érti meg. És csakazértis megveszi a tv-t,mert a szomszédnak is az van, és az most a menő.
-
TéKrys
senior tag
Alig pár perce bejött egy srác és adatlapot keresett. Én meg simán átirányítottam a melletünk lévő papírboltba. De csak nem akart menni
Ugyanis szegénykém alaplapot keresett, mint mondta "márkás adatlap érdekelné: MSI, ASUS".
Ja és hozzátette hogy 4,6-os legyen.
Aszem mára és a 7re nekem ennyi elég volt. -
TéKrys
senior tag
válasz
TexT-BoY #5580 üzenetére
Van benne igazság, de nézd a leltározók oldalát. Külön listát vezetni hogy mi az ami a leltár alatt lett eladva, odafigyelni rá, hogy az volt-e már átszámolva vagy még nem... Nem beszélve arról ha annak az ürgének kiadnak 1 patront, akkor miért ne adjanak a nénikének cd-t, vagy a kiskölyöknek videókarit és igy tovább...ennyi erővel nyitva is lehetnek. Hogy ne legyen sértődés, inkább senkit se szolgálnak ki. Aki meg tudja hogy fogyóban a patronja az vegye meg leltár előtt.
Arról nem is beszélve, hogy mivel akkor forgalom van, akkor a pénztárgépet is be kell üzemelni, majd nap végén lezárni.
-
TéKrys
senior tag
Gyakori hiba hogy az otthon összerakott gépeknél az alaplap alól kihagyják a távtartókat.
és dühösen hozzák be a gépet, hogy tegnap vették és nem indul. Persze ilyenkor mindig egy hozzáértő (infós rokon, "szakember" barát) rakja össze a gépet, és szerintük nem kell bele a távtartó.
Szerintünk se kell, csak ha használni is akarja a gépet.
-
TéKrys
senior tag
válasz
blackvinyl #5563 üzenetére
Tudtommal nem megy egyszerre, legalábbis a legtöbben nem. Vagy az egyik tipus, vagy a másik tipus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest