Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem sincs épp ott ahol vagyok. Sőt, az előző helyen sem volt. De a baráti társaságban többeknek van. Igaz van aki havi szinten kemény 3-4 ezret kap rá...
A másik amitől ki vagyok, az a zsebelgetés. Elmegyünk bowlingozni, és három ember kell, hogy összerakjuk a nap végén a számlát a zsebelgetés miatt. Közben külön számlát kell vezetni a fogyasztásról, mert az meg ugye kaja és nem szabadidő...
(ez nyilván úgy megy, hogy a szép kártyások kifizetnek mindent, aztán leosztva, akinek nincs szép karija, a kártyásoknak jattol KPben, rosszabb esteben Revon-n utalással) -
F.E.K..
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az azért eléggé alap, mármint a cafeteria. Adózás szempontjából praktikus, a munkavállaló se jár vele rosszul (mondjuk idén minden zseb mehetett mindenre az sokat lendített azért pluszban a dolgon).
Részemről simán abból ebédelek majd egész évben amit a szép kártyára kapok (igaz, nálunk a munkáltató átvállalja az adót, a bruttó keretünk a nettó is egyben).
-
customer114
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Szia!
Burzs szép kártya tulaj jelen. Megeszem a csulás pizzát is a reklamációm után.
Ha van bármilyen kérdésed szívesen megpróbálok rá válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest