Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boroskarcsi
tag
-
boroskarcsi
tag
sziasztok,
adott egy DS218 NAS.
Kettő wd red 6tb vinyó van/volt benne, (nincs tükrözés), az egyik pár hónapja meghibásodott, cseréltem egy seagate 4tb-ra.
Sokat szívtam a másolással, a rengeteg beállítással. Most jelzi, hogy a másik 6tb is haldoklik, szóval cserélni fogom.
kérdés: ha beteszem az új vinyót, megformázza a nas. kiveszem, átrakom az újjal együtt egy külső dokkolóba, és clone. Jól sejtem, hogy ez csak a tartalmat másolja át és újra neki kell esni az összes beállításnak? Van erre vmi egyszerűbb megoldás?B. kérdés: most 3,2Tb van a lemezen, elég lesz egy 4tb új vinyó vagy nagyobb kell?
köszi és üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest