Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Patice

Topikgazda

válasz sgery #9456 üzenetére

Én sem találtam sehol, hogy pontosan hogy működik. Anno én is szemeztem ezzel a megoldással.
    Igen, úgy működik, hogy a NAS egyik USB portjára kötöd és mint küső hangkártya működik.

Ha a NAS + a remot közel van az egyik rendszerhez amin szólna, akkor ott nem kell hosszú kábel.
    A másik rendszerhez mondjuk egy optikai kábellel elvihető a jel elég messzire.

A költségesebb megoldás, ha olyan hálózatos zenelejátszók után nézel, amik a NAS-ról kapják belső hálón keresztül a műsort. Így elérhető , hogy mindenütt tudj zenét hallgatni a NAS-ról. (Hálózatos zenelejátszó sok minden lehet, leginkább mini PC "féleségekkel" lehetne megoldani, pl. Raspberry Pi, de darabja annak is kb. 20-ból jönne ki, ha dobozolod, meg WiFi képessé teszed.)

A keményebb dió azt megoldani, hogy egyszerre mindenhol ugyan az szóljon. A Sonos rendszere ezt tudná, igaz zsebbenyúlós nem kicsit a dolog. Az alternatívákkal sem tartom lehetetlennek a megoldását, de nagyon utána kell olvasni, hogy megoldható-e.

Esteleg még USB-s DAC-ok jöhetnének szóba, amiknek van analóg és digitális kimenetük, de ezek is a több tízezres kategória, még akár használtan is.

Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló

Új hozzászólás Aktív témák