- OLED TV topic
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeterPH
senior tag
válasz [Prolixus] #47536 üzenetére
Miért kellene írni bárhol? Mind a xenon, mind a LED-es fényszórókhoz kötelező az automata magasságállítás (előbbinél még a fényszórómosó is az volt), anélkül nem vehetne részt a forgalomban.
-
KubanitoS
veterán
95-ös benzinnel sincs semmi baja a kocsinak. Én hosszabb utak esetén (mondjuk pl nyaralás) szoktam jellemzően megkínálni drágább üzemanyaggal. Motorteljesítményben nem érzek amúgy különbséget.
Nekem új korában a 4. fokozat akadozott, de ez mára teljesen megszűnt, bekopott.
Ha üléshuzatot szeretnél, javasolnék valami komolyabbat, ilyesmivel több cég foglalkozik. Jellemzően nem olcsók, de minőségi munkát kapsz, senki sem fogja megmondani, hogy az most konkrétan üléshuzat. A teszkó gazdaságos üléshuzat inkább a zsiguli korszakban volt trendi szerintem, meg szerintem is elég felesleges a jövőbeli 2. tulajnak megkímélni az üléseket.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
blakey
titán
Üléshuzatot használ valaki? - ha állatot is viszel vagy hagyod, hogy a kocsiban egyenek a gyerekek akkor használj huzatot, egyébként felesleges.
Jobb benzint szoktatok bele tankolni néha? - mint mindegyik autónak így ennek sem árt ha néha kap valami jót, általában 95+-t tankolok.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest