Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz Dr.Én #67948 üzenetére

    Talán a jobb oldali fényszóró közepe az orrod elé lefele mutat, ott szerintem azt felfelé kellene állítani, hogy az a nagy fényes pont ami a második képen az út szélét jelző karónál van elmozduljon a két tábla közé.
    Régebbi autómon ezt úgy csináltam, hogy lehúztam a bal oldali izzót, csak a jobbal kocsikáztam egy ilyen elhagyatott úton éjjel, és addig tekergettem fel le meg jobbra balra amíg a távfény erős középső fénycsóvája ténylegesen a távolba középre előre mutat, pont az utat súrolja végig, nem a baglyokat lövi le a fákról, meg nem is a nyulakat láttam vele oldalt a mezőn. Ekkor tompítottra kapcsolva már nem is kellett finomítani rajta, odaképzeltem egy szembejövő alacsonyabb autót és annak nem világított be a szélvédőjén.

    Aztán lehúztam a beállított jobb oldalt és rádugtam a balt azt is belőttem így, csak egy gondolattal lejjebb kell. Nem zavar senkit, nem villognak meg látok is. Abban is valami +sok%-os H4esek vannak, meg a motoromban pont ez a silver, nagyon sokat jelent, szeretem!

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák