- Videós, mozgóképes topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
A packagekit.serivce és a hasonló szolgáltatások nálam is le vannak tiltva, de a Gnome szoftvert nem töröltem le, mert akkor a keresőből is eltűnik a lehetőség, hogy az áruházban keressen, az meg néha nem árt.
A Yast-ban vannak olyan modulok, amiket a Gnome beállításai között nincsenek, pl. a sysconfig editor, filesystem snapshots, apparmor... ha valakinek kényelmesebb ezeket GUI-n intézni, mint terminálban, akkor megvan rá a lehetőség. De el lehet őket távolítani, ha bloatnak érzed.
Ja, a Gnome alapvetően nagyon jó. Benne van minden, ami kell, nem érzem hiányát semminek sem, de nem is bloat. Viszont a beépített programjaival nem vagyok annyira megelégedve, a Videók alkalmazás sok formátumot nem játszik le, és egérgörgővel való görgetésnél egy percet görget, ami nagyon sok. A VLC-t, SMPlayer-t, mpv-t vagy a Celluloidot szoktam használni.
A Képnézegető nagyon buta, még egy átméretezés sincs benne... a gThumb-ot használom helyette.
Az időjárás alkalmazás régebben (40-es verzió előtt) felismerte a várost, ahol élek, az újabb verziók már nem ismerik, és nem is lehet belehekkelni sehogy sem. Elég gagyi így.
A Fényképek app se jó kb. semmire, nem tud semmit. Van benne vágás, színjavítás, egy-két filter, de egy sima átméretezés már nincs...
Mondjuk a Számológép az jó
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Videós, mozgóképes topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Reklámblokkolók topikja
- Doctor Who (2005)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest