Hirdetés
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
A packagekit.serivce és a hasonló szolgáltatások nálam is le vannak tiltva, de a Gnome szoftvert nem töröltem le, mert akkor a keresőből is eltűnik a lehetőség, hogy az áruházban keressen, az meg néha nem árt.
A Yast-ban vannak olyan modulok, amiket a Gnome beállításai között nincsenek, pl. a sysconfig editor, filesystem snapshots, apparmor... ha valakinek kényelmesebb ezeket GUI-n intézni, mint terminálban, akkor megvan rá a lehetőség. De el lehet őket távolítani, ha bloatnak érzed.
Ja, a Gnome alapvetően nagyon jó. Benne van minden, ami kell, nem érzem hiányát semminek sem, de nem is bloat. Viszont a beépített programjaival nem vagyok annyira megelégedve, a Videók alkalmazás sok formátumot nem játszik le, és egérgörgővel való görgetésnél egy percet görget, ami nagyon sok. A VLC-t, SMPlayer-t, mpv-t vagy a Celluloidot szoktam használni.
A Képnézegető nagyon buta, még egy átméretezés sincs benne... a gThumb-ot használom helyette.
Az időjárás alkalmazás régebben (40-es verzió előtt) felismerte a várost, ahol élek, az újabb verziók már nem ismerik, és nem is lehet belehekkelni sehogy sem. Elég gagyi így.
A Fényképek app se jó kb. semmire, nem tud semmit. Van benne vágás, színjavítás, egy-két filter, de egy sima átméretezés már nincs...
Mondjuk a Számológép az jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest