- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Aktív témák
-
glett
tag
válasz
kamikaze boci #13 üzenetére
Hát nem sok okos jut eszembe, de azért hátha... :)
Szóval:
- én nem nagyon bíznék a partitionmagic ext3-ra formázásában. Próbáld szerintem a telepítés közben újrarakni a fájlrendszert, hátha.
- az 1.CD bootolható, és van elvileg rendszer-javítás vagy vmi hasonló opció (7.3-ast használtam utoljára) ha azt választod, és utána felmountolod a root partíciót pl a /mnt/valami könyvtárba, akkor megnézehted a /mnt/valami/etc/passwd fájlban, ohgy mizújs. Ebben a fájlban soronként vannak a felhasználónevek, aztán kettőspont aztán (elvileg) egy x aztán megint kettőspont aztán nem fontos, hogy még mi. Ha van x a sorban, az azt jelenti, hogy már van valami jelszó beállítva az adott usernek, ha azt az x-et kitörlöd, akkor jelszó nélkül is beléphetsz az adott user-ként.
Próba, cseresznye
Ciao
glett
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest