Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
na most akartam neked keresni TCP-C teszteket sun processzorral, hogy megmutassam, mennyivel jobban skálázódik több CPU esetén, mint a többi, de sajna a TCP-C tesztekben az adatbázis szerint a legfrisseb sun vas US2-alapú. ráadásul csak 1 van. tehát ez most nem jött be.
mindenesetre én akkor is bizakodó vagyok, a SUN egy rohadt nagy cég, sok tartalékkal. és nagyon jó a technológiájuk. a manapság használatos adatbázis-kezelők, meg egyéb dolgok, amiket a ''nagygépek'' 95%án futtatnak meg unlimited processzor-számra vannak optimalizálva, ott nem lesz gond kihasználni a 8 magot.
és azzal is vitatkoznék, hogy 8 gyenge mag...
specCPU2K eredmények:
Sun Microsystems Sun Fire V240 (1.28GHz) 1CPU 613(base) 704(peak)
IBM Corporation IBM eServer pSeries 615 Model 6E3 (1200 MHz, 1 CPU) 966(base) 1018(peak)
ezen azért lehet látni, hogy a SUN CPUk nem gyengék. bár nem tudják felvenni a versenyt az IBM power4-el, de alapjában véve egyáltalán nem gyenge CPU, nem kell abból kiindulni, hogy a niagarában 8 gyenge CPU lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Suzuki topik
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest