- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel, megvan végre a probléma forrása. Persze nem én találtam ki, hanem a szervíz, ahova beadtam az egész cókmókot.
A diagnózis: a videókártya (sapphire radeon 9500) külön tápcsatlakozója körüli kondenzátorok működése instabil, belemelegedés előtt az áramkörök nem működnek megfelelően, ezért a tápegység automatikus védelme lekapcsolja a normál feszültséget.
S ugye ha egy alkatrész szobahőmérsékleten (20-21 C) nem stabil (ugye nem a frigóban szoktam használni), az elég gáz, így a szakvéleménnyel együtt vissza fogom vinni, hogy gariba cseréljék ki vagy javítsák meg. Még jó, hogy most derült ki, s nem a gari lejárta után, mert nem hinném, hogy most romlott el, csak a nyári meleg miatt nem jött elő a probléma.
Még egyszer mindenkinek köszi a segítséget és az ötleteket.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- GTA VI
- Óra topik
- Projektor topic
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest