- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Aktív témák
-
refruit
csendes tag
Sziasztok!
Akit érdekel, megvan végre a probléma forrása. Persze nem én találtam ki, hanem a szervíz, ahova beadtam az egész cókmókot.
A diagnózis: a videókártya (sapphire radeon 9500) külön tápcsatlakozója körüli kondenzátorok működése instabil, belemelegedés előtt az áramkörök nem működnek megfelelően, ezért a tápegység automatikus védelme lekapcsolja a normál feszültséget.
S ugye ha egy alkatrész szobahőmérsékleten (20-21 C) nem stabil (ugye nem a frigóban szoktam használni), az elég gáz, így a szakvéleménnyel együtt vissza fogom vinni, hogy gariba cseréljék ki vagy javítsák meg. Még jó, hogy most derült ki, s nem a gari lejárta után, mert nem hinném, hogy most romlott el, csak a nyári meleg miatt nem jött elő a probléma.
Még egyszer mindenkinek köszi a segítséget és az ötleteket.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged