Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Aktív témák
-
karib
addikt
Nem tudom - sokszor oprendszer sincs a gépeken... akkor Windows telepítés, teljes akkutöltés, majd Battery Eater... szép kis délutáni program. Nem hinném, hogy ilyesmivel foglalkoznának. Viszont én eddig azt tapasztaltam, hogy ha rossz volt a gép akkuja, pedig jóként adták el, akkor szó nélkül kicserélték, amíg volt másik hasonló gép raktáron (általában nem csak 1-2 db. van ezekből) - vagy amikor utolsó darabról derült ki utólag, hogy mégis halott az akkuja, visszavették és vihettem valami mást (ez a konkrét tapasztalat a Hadrianusra vonatkozik, és a képhez hozzátartozik, hogy viszonteladóként vásároltunk, bár közel sem tízesével állandóan, szóval én betudom az általánosan korrekt hozzáállásnak).
Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sorozatok
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest