Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• knbs

senior tag

válasz DroneZ^ #157 üzenetére

ELviekben a het elejen meg is kapom,a Mantis speeddel letesztelem es megirom mi a velemenyem rola,mint counter strike source felhasznalo! Epp beujitottam egy holland csapatot elindultak ezerrel a felkeszulesek,szoval meg lesz izzasztva az egerke,kiderul mit tud elesben,nagyon remelem bevalik!

Olvastam,hogy az optikaihoz huz a szived Dronez en is gondolkoztam rajta,tenyleg olcsobb is,de meg akartam adni az eselyt a lezernek,tenyleg kivancsi voltam mit tud.Amugy hardware-nel nalam nem szempont a penz... jol keresek megtehetem,hogy azt veszek,ami tetszik. Igy vagyok a Steelseries 7G-vel is mindenki lehurrogta,hogy mekkora penzkidobas... es teljesen igaz is,persze van par extra ami bejon,de nem er annyival tobbet,mint amennyot kernek erte(100Euro)... de mint mondtam a penz nem szempont.

A tesztet en is varom az elozoek is jok lettek szeretem az olyan arcok munkajat,akik igenyesen a sajat erejukbol kepes egy tamogatott lap szintu tesztet csinalni! Csak tovabbi sok sikert tudok kivanni az eddig vegzett munkadhoz pajti! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák