Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
-
törölt tag
Sokszor merül fel ugyanis, hogy milyen verzió, meg mennyit tölt le. Ez pl Deluxe, ami úgy, hogy tartalmaz még ezt azt, töltött le ennyit.
(#57426) erahurka: Hát z benne van a pakliban
Igazából már megcsinálhatták volna. Meg ott vannak a Codok, azok sem kártyásak még. Bár szerintem nem is lesznek.
-
-
djculture
félisten
-
én is megvettem, de még így is sokalltam érte egy kicsit. önmagában se egy akkora szám: teljesen csőfolyosó játék, ahol egy ajtón nem tudsz saját magad átmenni a régi MP-khez pedig semmi köze, se hangulatban, se zenében, se történetben, se szabadságban (nem mintha a régi MP-kben annyi fele lehetett volna menni, de azért mégse érezted ennyire bezártnak magad, és azóta csak eltelt egy évtized), se irányításban.
hozzáteszem a multit nem próbáltam, nem is igazán érdekel.
-
csaba951
veterán
Ez butaság! Kulcs aktiváláskor a legrosszabb dolog ami történhet veled az az, hogy nem engedi aktiválni a kulcsot, mert ezt nem engedélyezi a játék kiadója abban a régióban ahol tartózkodsz.
A Steam a másik Steam régióban való vásárlást tiltja nagyon. Itt a legsúlyosabb büntetés az, hogy nem adhatsz hozzá új játékot a fiókodhoz (kulcs vagy Steam Store vásárlás). Meg nincs Trade/Market (bár erre lehet, hogy rosszul emlékszem).
#55843 Niczo
Fura. Nekem egy ilyen kulcsot adott ugyanez: Bioshock Infinite Retail (WW). -
-
maroskah
aktív tag
Már az elején nagyon kamunak tűnik a dolog, mert semmi giftje nem volt a raktárában. A legértékesebb játéka pedig egy Magicka.
A másik meg, nem értem, hogy volt képe három játékot felajánlani egyszerre, mikor egyiket se adta át. Természetesen fellépni sem nagyon "mer" az oldalra 4 napja be se tette a lábát. Most mind a hárman leminuszoltuk. Remélem tenni is fognak valamit az ilyen userekkel, akik nem bírják megbecsülni a lehetőséget. Nincs azzal baj, ha nem ajánl fel semmit, de azzal már van, ha olyat ajánl ami nincs is a birtokában..
De azért örül a p#fájuk mikor ők nyernek valamit... -
maddionmax
senior tag
Ilyenkor mindig a másik esete rosszabb. Nekem konkrétan kezd a hócipőm tele lenni Steamgifts-el.
Minden nap széttolok 300 pontot és még egy Soundtrack kulcsot sem nyerek. Szerintem akkor sem én nyernék, ha egyedül indulnék valamiértEzalatt Galagiveaways-en 3-szor nyertem, nem is annyira kis értékben, persze sosem azt,amit szerettem volna
-
Akciós volt, gondoltam megveszem, legyen meg Steam-en is.
Szerintem egy CD kulcssal is lehet több ACC-ot nyitni, csak nem lehet velük párhuzamosan játszani - ugyanígy Steam kulcsos install alatt is be tudok jelentkezni a régi ACC-omra...
Nem jól gondolom?(#53803) DeFranco
De most komolyan, hogy is van ez?
-
ayo
veterán
nemfeltetlen ugyvan. en pl olyan 650 ti kartyat vettem amihez nem jar, de kisirtam magamnak a kupont elvegre kozel 40 e volt az is. termeszetesen eladtam a jatekot hogy visszajojjon a kartya arabol valami...
en amugy mindig ugynezem hogy hol van akcio es hol kapok tobb dolgot a vasarlaskor. es mindig kikerem azt ami jar. a vizes boltban ezerszazalek hogy kaptal volna 770hez jeleneg egy batman kupont.
-
bul07
nagyúr
-
Arkennys
addikt
onnan engem is vágtak már ki, ezért nem játszok sosem versust, mert sok az überparaszt fent, és beugatnak, ki ki a maga nyelvén avagy inglisül.
Pedig annyira szarul azért tán nem megy
csak nem ülök ott napi 18 órát, mint egyesek
CS:GO nál is ez vette el a kedvem, akkor én voltam szerencsétlen hogy ott is mindig ilyenbe estem be, konkrétan párszor magyarul is elküldtek a kva anyámba mert nem raktam le a bombát 10mp en belül. Úgyhogy ott meg a magyarokat rühelltem meg szerverileg
-
Arkennys
addikt
na a te véleményed osztom ezügyben.
Eventet meg én is szórakozgatom, vannak ebben is jó ötletek. De a játék tényleg szerintem marha jó, főleg együttműködve. Bár osztályokból még gyúrnom kell, egy van csak hatoson, többi ilyen 3-4.
a WD új "részére" meg...váh. Örültem mikor hallottam, lesz ilyen. Vártam. Aztán kijött, na mondom utánaolvasok, mikor már játszottak vele páran. Lehervadt az arcomról a várakozásteli kifejezés. Nem csak metascore, de leírások és játékvéleményezések is egyszeri emberek tapasztalata alapján elkeserítettek, hogy maximum akkor kell, ha bebundlizzák egyszer ezt is, amire esély van csak idő kell. Másik, hogy ennyit olyan játékért sem tudok adni, ami jó.
Végülis igaz, a szén és a gyémánt közt is egyszerűsítve a dolgot csak idő és némi munka (értsük ide a nyomást
) hiánya van, hogy elsőből a második legyen. Na pont ez hiányszik leírások alapján sajnos ebből a játékból, még beleölt munka és idő.
-
sagem
addikt
Öö izé, és ha csütörtök van miért adnának infót? Nem igen tartják már a kedd-csütörtök ritmust sem a kártyáknál, meg úgy egyáltalán eléggé elhagyatott lett a trading card csoport is, így a summer sale előtt
A nyitás után is csak egy frissítés érkezett, tegnap.
Szerintem a summer salen lesz valami szerepe, de csak akkor fog kiderülni, hogy mi (az is lehet, hogy a summer salen lesz vmi kuponosztogatás, s nem akarták h ez is kupont adjon..ki tudja, sok minden lehet)
Én várok a craftolással a summer salig, bár az igaz, hogy a misztikus kártyáknak most van piaca, viszont ami nekem kellene kártya az alaposan megdrágult az elmúlt pár naphoz képest
-
R1200GS
aktív tag
Ez a levél jött:
"Hello Komoróczki,
Thank you for contacting Steam Support.
In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).
If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).
If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.
If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 8314-PGVB-1380 directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.
If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
URL: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601Example scans:
http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg
http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpgAfter verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue."
Elküldtem a bankkártyám adatait újra. Meg volt pár dobozos játék amit korábban regisztráltam, azoknak a fotóit is elküldtem. Bár annyira szar a programjuk, miután feltöltöttem egy képet azonnal elment az üzenet, pedig még jó lett volna átnézni. Összesen 5 képet küldtem, de mindet külön kellett.
Bár teljesen nem értem mi a gondjuk, ez olyan gépi levélnek tűnik.
Amikor aktiválok egy játékot akkor a cdkey alapján felismeri és kész. Ha rossz a kód, akkor nem ismeri fel. Sok játékot nem is lehet aktiválni pedig árulják ők is. Vagy miután aktiváltam kellett volna képet is küldenem nekik? Ilyenre nem emlékszem.
Vagy ha a bánkártyával van a gond akkor hova lett a pénz?
Nem próbáltam de azt hiszem fentebb kérdeztem, hogy vásárlás után rögtön játszható a játék, nem várják meg míg beérkezik hozzájuk az összeg? -
R1200GS
aktív tag
Pénz nem jött vissza a számlámra. Szerintem az a gond, hogy több gépen voltam bejelentkezve kis időeltéréssel, vagy ez a regisztrálós marhaság. De remélhetőleg nem soká kiderül. Szerettem volna még pár játékot venni a steamen. Tetszik az egész rendszer, bár eleinte ódzkodtam a dologtól pont az ilyen dolgok miatt, vagy mi van ha becsődöl, bár szerintem erre kicsi az esély. Van ami fut most is steam nélkül is.
Majd leírom milyen válasz jött. -
R1200GS
aktív tag
Az lehetséges, hogy levonják a pénzt a számlámról, de csak késlekedve érkezik meg a steamhez, vagy egyáltalán nem. Forint alapú Visa kártyát használok. Repülőjegy vásárlásnál nem volt gond.
Vissza kerestem mind a három vásárlást, és mindet rendben levonták. Vásárlás után minden késlekedés nélkül már játszhattam is. Azonnal megkaphatom a hozzá férést még mielőtt beérkezne hozzájuk a pénz? Repjegynél ha nem volt rajta elegendő összeg rögtön tájékoztattak, és nem kaptam meg a jegyet. -
Gyuszopapa
csendes tag
Szia.
De egy helyen van a steam és a játékok is.A parancsikonok azt írják hogy URL fájl lettek.
Ha steamből indítom a játékot(mindegyik játék így viselkedikí)akkor bejön ledobja tálcára és vége ott is marad nem jön fel.Újratelepítetttem újra letöltöttem a HL2-őt,indítom ugyanúgy ledobja a tálcára és annyi nem jön fel,de a feladatkezelőben fut a játék.Ha ki akarom rakni a játék parancsikonját fehér lapot rak ki ami URL fájl.
-
huskydog17
addikt
Ez egyáltalán nem meglepő, ugyanis az AC3 PC verziója egy kisebb katasztrófa, technikailag siralmas lett (mit várunk az Ubi ukrán stúdiójától). Ez alaposan rásegít arra, hogy az alapból nagyon kevés helyett még kevesebben vegyék a PC verziót, ami miatt egy halom kulcs van a virtuális polcon. Én legalábbis így látom.
-
mrhitoshi
veterán
Ez most így lehet hülyén fog hangzani, de a jövőben kelleni fog sok-sok olyan ember, akinek nincs pénze, és nem iskolázottak, a cégek ki fogjuk tudni használni ezt. Nem az fogja előrébb vinni a társadalmat, ha mindenki okos, hanem az, ha marad egy okos réteg, akik hasznot tudnak húzni a gyengébbekből. Feltéve, ha nem hülyék irányítanak.
-
DeFranco
nagyúr
-
Arkennys
addikt
na utolsó reakcióm rá, mert tényleg sok lesz, megint
Nem kell megmagyaráznod, egyszerűen azt mondom, hogy persze, rengeteg zombi van aki ezen él. Én ugyanezt látom. Buszon múltkor amint valaki kimondta, hogy van wifi, látnod kellett volna azt a kapkodást, ahogy mindenki kapta elő a telefonját. Alig tudtam visszaaludni a nagy mocorgástól.
Vannak olyanok is, amilyen embertípust te mondasz, többségében. Na az olyanokkal nem kell foglalkozni, részemről legalábbis úgy kezelem. Jó ez a face, beszélgetni, infót cserélni. Másra én pl kevéssé használom.
(az olvasás pedig tényleg sajnálatosan elfeledett műfajjá minősül lassan, bár jó tudni, hogy páran még műveljük). Közösségi cuccokat lehet agyhalott mód, és célszerűen is használni.
De persze megértem a véleményed, jórészint osztom is.más: elég kevés játékból lehet szerezni cuccokat a béta alatt most még, remélem lesz rá valami bővítés hamar.
postal 2 meg egész akciós, ezzel annakidején mennyit szórakoztam.
-
"sok agyhalottat nyomkodni a százezres árkategóriájú okostelefonját (még éjszaka is sötétben)"
és mindegyiknél megnézed, hogy mit csinál, vagy honnan tudod, hogy nem e-book-ot, egyetemi jegyzetet olvasnak, vagy nem filmeznek/sorozatoznak, esetleg ugyanúgy játszanak, mint a mobilinternet előtti időkben?
amúgy persze szomorú jelenség, de belőlük lesz a jó választópolgár, ugyanúgy, mint az egész életét alacsony iskolázottság* mellett kemény munkával ledolgozó nyugdíjas, akit meg a délutáni és főműsoridős szappanokkal nevelnek "tömegnek".
* mielőtt félreérti valaki, ebből a szempontból lényegtelen, hogy lehetősége nem volt "értelmiségivé" válni, vagy lett volna, de elszúrta azt életét. az élősködő felsőosztálynak egyremegy.
ezt a Puzsért én most láttam először, amit mond, azzal egyet lehet érteni, de ahogy és ahol az tipikus hatásvadászat (emlékszik még valaki a Sebeőkre? [én nem
, rá kellett keresnem a nevére] az is abból akart celeb lenni, hogy majd ő "elhozza az észt"). ha erről az P. ürgéről ezt amúgy is lehetett tudni, akkor valszeg nem is véletlenül kapta ezt a kérdést, hanem
polgárpuzsérpukkasztásból. ugrott is rá, lett belőle youtube videó, a csatorna meg csak örül, mert neki tökmindegy, hogy ki miért nézi/beszél a műsorról.Győzikében reklámot vásárlóknak is mindegy, hogy azokat a nézőket érik-e el, akiknek ez a "televíziózás csúcsa", vagy azokat, akik azért követték az adást, hogy jól lenézhessék a családot. Az RTL-nek így is úgy is pénz.
-
Arkennys
addikt
nem tudom, mi a probléma, vele, mindent lehet ésszel is használni, a face-t is, mert egyébként sokmindenre jó (pl rengeteg infót cserélünk ott csoporton belül bizonyos tárgyakkal kapcsolatban stb)...de mindig van, akinek jólesik társadalomkritikus módon megnyilvánulni, mint az említett P-betűs organizmusnak. OFF off
Ayo-nak igaza van, egy érdekesség ez is, használni meg nem kötelező.
-
wwenigma
Jómunkásember
The Valentines Bundle 2.0 -ban volt eddig a legolcsóbban, sajnos nem tudtam szerezni olyat.
-
Igaz, hogy a BF is kurvul, de azért nem annyira pofátlan a banda - az alapjátékot és az összes DLC-t megkapod annyiért , amennyi az aktuális COD alapjáték, utóbbi DLC-inek az ára meg... pfff...
Ráadásul a BF3 "ciklusideje" alatt két COD is kijött, ha jól emlékszem (MW3, BO2).
-
törölt tag
A COD pont, hogy nem értéktartó mert a singli részük rövid és multiban meg többnyire a legfrissebben van élet ami azért gond mert évente kell váltani ebből a szempontból. Vagyis totál nem érték tartó
Én azért pl. a Deus Ex-et nem nézném le és a többi pár eurós indie játékokat is többre tartom mint a COD részeket de ez meg magánvélemény(#42681) gyuribácsi88:
+ DLC-k ... -
djculture
félisten
Ezt végignézi valaki és tényleg vannak olyan részek benne hogy halálra röhögi magát és ez már az új verzió.
Legjobb mikor az alien elmenekül a rácson át, vagy mikor a csávót fel kell segíteni és az alien oda van programozva hogy ott teremjen a háta mögött a játékosnak
[link] -
lacus83
senior tag
Ez igy is ugyis elúszott.De azért a régi steam accontommal megkerestem a trógert és érdeklődtem mi mennyi.
A BO2őt adta volna 14 dolcsiért (nekem tegnap 18ért kínálta)
Az álltalam tegnap behuzott Arma IIőt ide adta volna 12 dolcsiért.
Na mondom van arc.
Aztán felajánlottam neki szépen és kulturáltan hogy inkább adja vissza ingyen mert tegnap behúzott vele.
Természetesen a reakció az volt hogy semmi és lelépett.
De azért elötte megnyugtattam hogy feljelentem és búcsúzzon az accontjától.
A régi bejelentést dobom a kukába,úgyse lesz belöle semmi.
Az a baj hogy nem pay palal vettem a gamet így vissza se tudom vonni a tranzakciót.Ennyit erről.
-
zseko
veterán
Azt mondták, nem elég az ha a karakter felfejlődik 55-ös szintre, a fegyvereket is fel kell fejleszteni külön-külön. Ha már a legmagasabb szinten vagy tudod nullázni a statokat, és lehet kezdeni előről, így fejlődik fegyver. És ezt rengetegszer, egy nullázás egy szintlépés. Vagy ilyesmi. Van benne (mármint a cod-okban) párszáz órájuk, biztos tudják mit beszélnek, én sem tudom
Rengeteg időt bele kell ölni hogy egyáltalán egy percnél tovább tudjon játszani halál nélkül, ebbe untak bele, ezért tértek vissza inkább egy régebbire.
Single-t még nem próbáltam, majd egyszer. -
zseko
veterán
Akkor marad ez a beállítás, jól van ez így nekem
Érdekes, én pont fordítva látom, számomra a Treyarch verziói a rosszabbak. Ha most itt a single-ről beszélünk, mert haverjaim multiznak és ők úgy látják az új multi rosszabb mint a régi.
De majd elmegyek hozzájuk és meglesem, ugyanis én még nem találkoztam a bo2-vel. -
zseko
veterán
-
Spet
addikt
Megcsinálni meglehet, de nem fog jóvá íródni később (aka. úgy se fog látszódni, ha lejár az event, lásd előző jelvények). Ahogy po1son írta egyszerű android emulátorral meglehet csinálni (én is azzal tettem). Bluestaks-et ajánlom erre a célra, egyszeű gyors és csak magát a progit kell telepíteni semmi mást mellé.
-
Kashim
őstag
lol az mi az
Amúgy én részemről nem ajánlom Conviction-t senkinek. Borzalmasan optimalizált, online mód állandóan szarakodik, alig lehet csatlakozni a másikhoz, ki kell nyitogatni 10 portot routeren, mikor más játéknál sosem kell ilyennel szórakozni. Emellett még ott az a hülye Uplay is. Valakinek konkrétan el sem indul. Nem csoda tele van a fórum is sírás-rívással. A játék sebességét már csak azért sem értem miért ilyen, mert pár éve végigtoltam a régi gépemen és ott tükörsimán ment maxon, most meg egy erősebb géppel low-on játszok közepes felbontáson és úgy is érezni hogy lassú, csodás... Coop módban meg még az az fps mennyiség is kb. lefeleződik így mindenféle magyarázat nélkül. Vicces. (ugyanezt produkálja nálam is és havernál is, neki atis kártyája van, nekem nvidia, mindketten most akcióba vettük meg)
-
sagem
addikt
Ettől még lehetne supportálni az új op rendszereket, pláne, hogy nem is olyan régi játékról van szó, és valószínűleg egy egyszerű kompatibilitási patch sem kerülne eget rengető energiákba. Jó példa erre a CIV V, nem mai darab, de indításnál választható a win 8 mód érintőképernyős változata is, azaz nem csak, hogy win8-as változatot csináltak belőle (mert egyébként simán megy enélkül is), még az abszolút keveseket érintő touch vezérlést is beletették utólag, megfelelve ezzel a legújabb kívánalmaknak is, na ez már support
Youri: A játékok 90%a gond nélkül fut win8-on is (ha futott win7en is), ha máshogy nem, akkor a "kompatibilitási mód" használatával. A fennmaradó 10%-ba eső játékoknál a garázs projektek illetve a régi megjelenések esetében szerintem sem elvárható, hogy ugorjanak a kiadók, de pl. egy Rockstar szintű csapattól én spec elvárnám, hogy adjon némi supportot a nem túl régi termékeihez
-
polonic
félisten
Az valahogy kivitelezhetetlen lenne. Hány játékhoz is kéne formálni az oprendszert? Ezer, tízezer? Vagy csak a top százhoz formálják? Akkor a maradékkal mi lenne?
A fejlesztőnek meg van minden lehetősége, hogy megjelenés előtt tanulmányozza az új oprendszereket. Partnerprogramok, msdn hozzáférés. De ha ez nincs, akkor az ingyenes elérhető 2-3 kiadás előtti változatok.
-
a178
tag
Sok értelmét én sem találtam még neki. Túl van bonyolítva az egész. A legjobb, hogy a Batman:AC-hoz tartozó 3 DLC-t (Harley, Robin, Nightwing) ugye be kell regelned a GfWL rendszerébe, hogy hozzáadódjon az accountodhoz és tudj vele játszani. Nem tudom, meddig töltötte lefelé azt a pár száz megát, de szerintem, több, mint egy napig, pár kilobájttal. És a Steam addig folyamatosan kijelezte, hogy játszom a játékkal, miközben, csak a GfWL szedte a DLC-ket.
-
djculture
félisten
Nyugi volt már olyan is hogy egykét embernek pár percig az összes játék benne volt a games llibrary listában
2009-ben vagy mikor volt, de csak pár percig. Nekem is volt kemény 5 játékom, belépek csak nézek hogy végeláthatatlan listám vanMondom mindegy telepítek egyet már akkor, el is kezdte hirtelen steam restart, visszajött normális lett minden
Steam bugyrai kifürkészhetetlenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Politika
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Intel Core 2 Quad Q9450 LGA 775 processzor
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest