Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • fogtunder

  nagyúr

  válasz boost #5 üzenetére

  ha nyáron vagy, akkor már mindegy, mert tavasszal van pár dolog, amit meg kell csinálni, a tavaszi fesztiválon kell venni pl epermagot a következő évre és van pár halfajta, amit csak tavasszal tudsz kifogni. az ideális kezdés az, hogy elülteted az összes magodat és ha a varjak megeszik akár az egyiket, akkor restart. ha leszedted mindet, akkor szintet lépsz farmingban, tudsz csinálni alap trágyát, azzal újra ültetsz annyi parnsnip-et, amennyit meg tudsz venni, mert kell belőle 5 arany csillagos a bundle-be, meg 5 sima asszem. minden másból csak annyit ültetsz, amennyi a bundle-be kell. a fesztiválra pedig rakni félre pénzt, hogy tudj epret venni a következő évre.

  de a lényeg, hogy a community bundle-ökre kell gyúrni, mert gyakran jön belőlük olyan reward, amit nem engedhetsz meg magadnak a játék adott pontján, viszont jól jön. szóval megnézed, mit kell termelni az adott évszakban és az alapján ültetni a dolgokat. ha esik az eső, akkor menni horgászni, vagy a bányába. évszakonként egy-két napot rá kell szánni a gyűjtögetésre, hogy az adott bundle meglegyen. nyáron összehozni annyi nyersanyagot, amiből tudsz egy silót építeni, e nélkül ne is állj neki az állatartásnak, illetve amíg nincs kész, ne kaszáld le a füvet a farmon. nyáron a blueberry hozza a legnagyobb profitot első napos ültetés mellett, ősszel a cranberry, illetve a kukorica is eléggé megéri, mert az nyáron és ősszel is terem, nem kell újra ültetni.

  a szerszámokat mindig az évszak végén kell upgrade-elni, a csákány és a fejsze prioritás, a locsoló kannából elég az első upgrade őszre. fontos, hogy amíg nincsenek öntözőid, ne ültess től sok növényt, mert rengeteg időd és energiád fog elmenni rá, amit tudnál horgászással és bányászással tölteni. javítsd meg a tengerparton a kis hidat és pár naponta nézz le oda, egy csomó ingyen cuccot tudsz ott összeszedni, pláne vihar után. a hátizsákokat mindig vedd meg, amint nem szürreálisan nagy befeketetés (nyáron simán összejön az első, ősszel a második, ha jó növnyeket ültetsz).

  a kapcsolatokra bőven ráérsz a második éven is, mikor már több időd lesz, először csinálj meg annyi dolgot a bundle-ökből, amennyit tudsz, és menj le a bánya legaljára. a horgászással kapcsolatban érdemes olvasni wikit, mert van egy csomó halfajta, amit csak adott évszakban, adott helyen és körülmények között tudsz kifogni, szóval nem mindegy, hogy csinálod, ha nem akarod sokáig húzni.

  [ Szerkesztve ]

  a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban! - vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások

Hozzászólok Aktív témák