Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Helló! Játsza ezt itt közületek még valaki? Én 3 napja nyomom, most vagyok 9-es szintű.
Egy Berserker-t hogyan buildelnétek? Egyelőre egy kimaxolt 'Sk'Rah Launcher van rajta mint specialitás (leginkább a PvE-re és az AOE damage miatt), 5 egész jó chippel, főleg az alábbi attribútumokra gyúrva:
+ kinetic damage
+ weapon range
+ weapon cooling
+ critical chance
+ critical damage
- weapon spread
- weapon heatingEzen kívül most aktív modulként hologram, láthatatlanság, hull res és teleportos HP drón van, így be tudok ugrani a backline-ba és vissza (PvP-ben is egész jól működik néha). Viszont kíváncsi lennék bármilyen ötletre, irányra, esetleg konkrét modul-ajánlatokra, meg általános farmolós tippekre is.

Plusz egy gondolat.... így, hogy a chipek – legalábbis azok, amiket eddig találtam – majdnem mindegyike boostolja a shieldeket, így elgondolkoztam azon, hogy érdemes lenne talán Empire hajó ellenére is shieldre építeni a dögöt Regenerative Coating és társai helyett.
-
Ilyen kevesen lennénk PH-ról?
-
Entersprite
csendes tag
Ha valaki magyar közösséget keresne:
https://www.facebook.com/groups/star.conflict.hungary/
Teamspeak: weltenfall.netÉn már egy jó ideje játszom vele és még mindig nem sikerült megunnom.
SZVSZ a World Of Tanks-től kicsit távol áll a játék, a rendszereik csak egy-két pontban egyeznek meg.
A nagy durranás csak mostanában fog jönni, hamarosan csillagromboló méretű anyahajókat is lehet építeni, szóval aki még nem kezdte el a játékot, vagy épp abbahagyta, annak mindenképp érdemes elgondolkozni a folytatáson. -
törölt tag
Ma én is kipróbáltam. Egész tetszetős. De úgy látom kissé pang a fórum.
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Van kedve valakinek majd játszani? T2 első hajóm van meg, de fel kéne húznom! :$ Elvileg lesz valami tournament 16.-án! Nekem ez semmit nem mond, hogy mit lehet nyerni! :"D

-
durma77
csendes tag
Helo!
Úgy látom a téma kicsit alszik de lenne egy pár dolog. Először is most kicsit meguntam a födis hajókat és jerikot elvittem gyorsba a templarig. Szeretnék tanácsokat kérni hozzá hogy érdemes felszerelni...
Másodszor is szerintetek melyik long range a használhatóbb/jobb (általánosítva tudom vannak speciális esetek/pályák ahol másik jó)?
Egyébként is használ valaki tackler hajót syngularity cannonnal? Milyen modulokat érdemes betenni? -
_stick_
őstag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Igen azóta eltelt egy nap és kiderült.

-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem, tetszik.
Csinálom a tutorialokat és nagyon nyomatja a licenszekre a galactic standardsokat.
Jelenleg 23 órát ír, ha elfogy, akkor vége az ingyen játéknak? -
D013
aktív tag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Valószínűleg egy teljes újratelepítés lesz, jó lenne már az guided torpedoval csinálni egy double kill-t

További problémám hogy nagyon sok pénzt kellene jelenleg farmolnom, hogy fel tudja szerelni a gépeimet...
A Thunderben is most volt patch, sok minden változott, a Lol meg nekem béta óta terítéken van, de mindig otthagyom 1-2 hónap után félévekre. -
aNorganiK_
tag
Igen.. nem kicsit megváltoztak a fegyverek a legutóbbi patchnél.
Próbáltad anno újrarakni az egészet? Mondjuk nekem nem volt még ilyen,hogy a matchmaker kifagyott volna.
Igen ugyan az a fejlesztő. én tolom a War Thundert is.. bár mostanába hanyagoltam a LoL miatt..
Bár az úl patch óta kicsit kötöttebb lett a játék.Értem ez alatt azt,hogy már neml ehet "bármelyik" fegyvert rárakni a hajókra mind eddig.És nincs már másodlagos rakéta sem.
Annyiban változott még,hogy most már úgy tudsz venni hajót ha kimaxolod Synergy-jét tehát nem kell várni amig összegyűlik a kellő loyailty pont.Nyílván pénz most is kell a megvételükhöz bár az is kevesebb lett valamelyest.De ha gondolod vegyél fel Starban : JohnnyR
-
D013
aktív tag
4-5 hónapja játszottam vele nagyon élvezetes űr lövölde. Azért hagytam föl vele, mert a matchmaker általában kifagyott és/vagy nem talált meccset. Tegnapelőtt lepecseltem, annyi minden változott hogy ki sem ismerem magam, meg valami oknál fogva akad is, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző.
Egyébként igényes játék, ugyanaz a fejlesztő mint a War Thunder esetében (jelenleg arra vagyok ráfüggve) -
FRIZ 22
senior tag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Tegnap telepítettem.
Így elsőre nem is rossz, látszik, hogy a fejlesztői sokat WoToztak, mert rengeteg dolgot átemeltek, és továbbgondoltak (pl. tutorial).Egyébként van szakasz lehetőség, haverokkal együtt nyomulni?
-
aNorganiK_
tag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Aki gondolja vegyen fel steamen : chineseboss78 .
-
aNorganiK_
tag
Mivel nem találtam topicot így csináltam egyet.

Star Conflict a World of Tankshoz hasonló rendszerű.
Itt [link] egy magyar nyelvű bemutató videó a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 15 128GB Pink. 148.990 Ft. HIBÁTLAN!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- HA BIZTOSRA MENNÉL, DE AZ ÁR IS SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest