- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdtem ismerkedni az SQL lekérdezésekkel, mert a cégnél egyre többször van szükségünk olyan adatokra, amik alapesetben nem kinyerhetőek a vállalatirányítási rendszerből viszont egyéni lekérdezéssel hozzájuk lehet férni.
Csináltam egy értékesítésre vonatkozó lekérdezést, de kevesebb eredményt sort hoz, mint amennyi valójában van. 48520 rekordot kellene hoznia, de csak 46686-ot hoz.
Azt sikerült megtalálnom megtalálnom, hogy mi okozza, de már 1,5 órája guggolok afölött a 2 sor fölött és sehogy sem sikerül megvilágosodni.Ránéznétek a kódra, hogy mi az error?
A hibát ez a rész okozza, mert a k táblában az IDEGENMEGRSZAM mező nem minden esetben tartalmaz értéket, van ahol NULL. Ezért is próbálkoztam a LEFT JOIN-nal, mert a KUPONNÁL és KAMPÁNYNÁL is ez volt a helyzet és ott bevált.
LEFT JOIN BEREND g ON k.IDEGENMEGRSZAM = g.BIZONYLATSZAM
INNER JOIN (select BIZTIPUSKOD, BIZTIPUSNEV from BIZTIPUS i) i ON g.BTKOD = i.BIZTIPUSKODElőre is elnézést kérek, szakmai szemmel biztos nem egy gyönyör a kód, de csak amatőrködöm.

(SQL Server 2012 SP1)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest