-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
arcsin #26217 üzenetére
Már az vagyok, kösz. Mi az a do it? Én csak 2 nyelven tudok, mint Annácska. Magyarul, meg trágárul. Az a baj, hogy nagyon értem, 16 éve a "szemétben" dolgozom. 30 éve elkezdtük teleszemetelni a földet, mert az volt a kényelmes mindenkinek, meg új bizniszt kellett csinálni, most meg mindenki kapkod a fejéhez, hogy jujujujj a bolygó meg a műanyag gyorsan vissza az egész, aztán most meg jön a hirtelenzöld új biznisz. Mindig mindent ráeröltettek-eröltetnek az emberekre, alapjaiban ez a baj. Először szemeteld tele a földet, most meg tisztítsd meg, közben meg bizonyos csoportok mindig hülyére keresik magukat. Na ezért tartunk itt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
arcsin #26217 üzenetére
Én duzzogva, de visszaviszem, de az időm/órabérem értékesebb attól, hogy annak füllentve találjanak ki valamit, mert hogy úgy olcsóbb, amikor csak az én munkámmal lesz ugyanannyi. A szép marketing környezet viszont ennek fogja álcázni.
S szépen a szemétszállítást (avagy hulladékfeldogozást) feldolgozást is bekebelezték előtte Mindet úgy egybe a MOL alá úgy országosba'
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged