Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Én most játszok a játékkal, már elég régen vártam, hogy megjelenjen. A játék alapötlete nagyon tetszik és tetszett is eddig is( már amit hallottam az előzetesekből, stb.). Most tartok a Törzsi fázisnál, én személy szerint annak is örülök, hogy magyarul van a játék, (annak ellenére, hogy jól tudok angolul) emiatt nagyon jó hangulata van. Mikor még csak sejt vagy aztán szép lassan "értelmes" lény lesz az egysejtű vízben úszkáló valamiből. Nem tudom, hogy hosszútávon mi lesz a véleményem, most még csak az elsőkről beszélek. Ez a játék merőben új, ezért szerintem érdemes mindenkinek egyszer azért kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest