Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaplap javítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
hali!
Most vagyok azon a pályán ahol a bazinagy összecsapás van
, vagy a the nedle azthiszem, na szóval itt nagy nehezen kiirtottam a környező ellenséges bázisokat és nyugalomban hagytam az egyik tábornokot,hogy tápoljon engem és a másikat ,hogy támadja a főkaput, ez rendben van igy, csináltam egy nagy sereget ,titánnal meg mindennel ami szem szájnak ingere
de ezzel sincs semmi esélyem betörni a kapukon, megtaláltam a mellékjáratot de ott csak a hőseim és 2-3madár(ennyi van most) tud átmenni, és ezel a pár emberrel esélyem nincs betörni oda, nincs valami 5letetek hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- Nintendo Switch OLED-ek 64+256GB okos CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos üvegfóliás
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy a the nedle azthiszem, na szóval itt nagy nehezen kiirtottam a környező ellenséges bázisokat és nyugalomban hagytam az egyik tábornokot,hogy tápoljon engem és a másikat ,hogy támadja a főkaput, ez rendben van igy, csináltam egy nagy sereget ,titánnal meg mindennel ami szem szájnak ingere