- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz Ace Ventura #5992 üzenetére
Más lejátszó programot is próbáltál? pl winamp
audi100td: ipari hulladék <- ez tetszett
-
Gomi_Wilde
csendes tag
válasz Ace Ventura #5990 üzenetére
Gondolod hogy ez a vista miatt van? A master hangerő hány %-on szokott lenni? Mert egyes lejátszó progit el szokták nálam állítani a master hangerőt, és ebből lehet gond. De ez csak egy tipp
-
Kleroo
veterán
válasz Ace Ventura #5976 üzenetére
Rengetegszer meg lett beszélve hogy a music jobb választás mint a sima gamer.
Azt meg nem nagyon részletezted hogy mi is az a recsegés...(mikor, mennyire....)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #4391 üzenetére
ja, jól látod
"Windows Vista 64-bit, Windows Vista 32-bit, Windows XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 2 (SP2), Windows XP Media Center Edition (MCE) 2005 or Window XP MCE 2004"
üdv! -
törölt tag
válasz Ace Ventura #4389 üzenetére
szia!
a Creative Sound Blaster X-Fi series Driver 2.15.0006 a legújabb, én is azt használom
hopp, most vettem észre hogy nem tettem fel az ALchemy-t[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #4385 üzenetére
tessék itt a panel, Creative Console Launcher 2.40.09
vindegyik vistához, és xfi-hez ugyanaztovábbi különbség a digitális csati:
-gamer-en optikai
-music-on koax -
rooland
senior tag
válasz Ace Ventura #4385 üzenetére
Na, engem lehet érdekelne, csak kicsit még faraghatnál az árból.
-
szacsee
nagyúr
válasz Ace Ventura #4382 üzenetére
De az Audio nem tudja az EAX 5.0-t sem. Ha jól tudom.
Na ha meg mán itt vagyok, akkor régebben olvasgattam a topikot, nagyjából a Gamer és a Music közt a különbség:
-aranyozott csatik
-kb hangra ugyanúgy szól
- asszem a gammeren 1-el kevesebb jack van
-gammeren van kompatibilis front panel kivezetés, amíg a music-on nincs ha nem csal az emlékezetem.
Garis music-ot már nem kapni szerintem, akkor meg fölös az ÁFÁ-t kicsengetni, így 15K-s ár lenne a reális, de annyiért nem kap az ember. Így marad a gammer. -
rooland
senior tag
válasz Ace Ventura #4380 üzenetére
Köszi a tömör, lényegretörő választ! Akkor nem tévedtem sokat.
Még annyiban tudnál segíteni, hogy mi a különbség a Music és a Gamer közt?
(azt tudom, hogy a music-ot már nem gyártják, meg azt hogy árbeli különbség van )[ Szerkesztve ]
-
milanscs
aktív tag
válasz Ace Ventura #2952 üzenetére
Il Milan In Vetta All'Olimpo!!! Campioni D'Europa!!!
-
Mozso26
senior tag
válasz Ace Ventura #2950 üzenetére
Maradj az xp-nél. Nekem Vistam van már régota és egy kalap szar. Nem tudok monitor drivert telepiteni,nincs EAX, nics rendes hang, és instabil a gépem.
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Ace Ventura #2480 üzenetére
én úgy oldottam meg a dolgot hogy az integrált hangkártya mikrofon bemenetét és fülhallgató kimenetét vezettem ki a ház elejére. Így pár kattintás és a fülesen jön a hallgatnivaló, mikrofonnak meg az alaplapi van beállítva
zso73: így konkrétan nem akartam torrentet linkelni, de úgy látom feltaláltad magad működik már a dolog? -
szjoci
őstag
válasz Ace Ventura #2477 üzenetére
sajnos csak így: [link]
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2465 üzenetére
Kis képzavarban vagyok. Neked van szervizben az 5000-res, vagy még csak most fox venni szisztemet?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2440 üzenetére
Nme fogsz csalódni a hangkariban, feltéve hogy működni fog Na de tényleg, azért erre is készülj fel. Sok az opció, a lehetőség, orrba-szájba beállíthatsz mindent, szerintem pöpec cucc.
Ha engem kérdezel, az 540-es biztosan jobban odavág az 5000-resnél... Tehát ne aggódj, csak előbb hallgatózz E-nélkül ne add a fejed vásárlásraA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2438 üzenetére
Lesz? Még nem próbáltad?
Az lesz egyébkéntA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2419 üzenetére
Igen, már válaszoltam is.
Hogy hallanád-e, azt azért nem tudom neked megválaszolni, mert nekem egy fapados 5.1-re jött az Xtreme Audio. Nem tudom mit tud az Audigy4, de mintha emlékezdnék valami olyasmire, hogy igazából mérhető a különbség, de nem feltétlenül hallható. Audigy4-ben van Crystalizer, vagy bármi hasonló, ami ezt a funkciót látja el?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2410 üzenetére
Akkor az 5.1 és a mikrofon megfér egymás mellett
Gameportra asszem botkormány/joystick-ot tudsz rákötni.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2408 üzenetére
Szívesen
Én meg most várom, hogy valaki leoltson, hogy valamit rosszul írtam, a többi is tudja, satöbbisatöbbi Szóval nekem ez a véleményem, és tartom
Csak 1 dolgot még jó, ha szem előtt tartasz megvétel előtt. Gameportot felejtsd el. Továbbá a Line...in talán és a Digital Out ugyanaz. De ez most így hirtelen nem 100as. A lényeg, hogy ha rá akarsz kötni mikrofont, 5.1-es hangfalrendszert plusz egy rádióerősítőt, akkor azt nehézkes lesz megoldani. Nekem pl erősítő van rákötve, mikrofont is akartam, de az ugyanaz az aljzat, ezért integráltba kellett kötnöm, és még egy TV-tunert is rá kell valahova eröltetni, de ez a jövő témája. Ha nincs szükséged ilyesmikre, akkor mindenképpen ajánlom. Lehet, hogy nem hallhatóan szebben szól (kivételt képez szerintem a Crystalizer), de mérhetően igen És ha már tízezret szánnál rá, abba pont beleférA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2405 üzenetére
Xtreme Audio-nál sem kell 100 féle dolgot beállítani.
Install után alaból sztereóban van- nekem most ez kell-, átrakod 5.1-re, ráadod a +15dB mélyet, beállíthatod, hogy melyik hangszóró milyen hangerővel szóljon. Eddig semmi extra, ezt a többinél is meg kell tenned szerintem. EAX-ot is tudja mind, de szerintem felesleges ráküldeni, főleg zenénél.
Az újdonságot az X-Fi CMSS-3D hozza, ami virtual stereo sorroundot képes kreálni bármilyen hangból. A következő lépés pedíg az X-Fi Crystalizer. Bepipálod, és mintha erőt vettek volna magukon azok a magas hangfrekvenciák. Tulajdonképpen csak ez a két dolog hozza az extrát. Szerintem megéri. Lehet botfüled van, de a kristályosítót biztosan meghallanád
Persze a te döntésed, én csak tanácsot adtam.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz Ace Ventura #2400 üzenetére
Zenére szerintem Xtreme Audio, kivéve ha SoundStormod van
10k-ért tuti nem kapnál Audigy 4et. 2őt se biztos, bár igazából már annyira nem vagyok otthon PC terén SE-t 100, h igen. Tehát marad az Audio.
Igen, természetesen adnak (Én is így vettem)A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
aphra2
senior tag
válasz Ace Ventura #2402 üzenetére
Köszi a tippet,de vadi uj win-en csinálja,valószinü hogy a Via sata vezérlö--Creativ driver körül lesz a gond, a samsung vinyónak nem sok köze van hozzá mert az alaplapival jó volt.
Via drivert már probáltam többet is nulla eredménnyel, Creative meg csak tavalyi van a honlaponProbléma??Hát az meg micsoda?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest