Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsip #14381 üzenetére
Ennyire nem merültem bele a témába.
Az fix,hogy a bejelentkezés után megy internet nélkül is a filmezés a belső hálózaton,legfeljebb a saját internethez kötött szolgáltatásai nem működnek.
Beépített online streaming szolgáltatások/filmadatok/előzetesek/borítók/stb letöltése.Szubjektív vélemény,nem kell egyetérteni vele:
“A kliens pl. hazajelentget rólad mindenfélét (amit a userek 99%-a sosem vett észre és nem is érdekli)?”
Na ez sosem érdekelt.Érzékeny vagyok az adataim védelmére,de valahogy az sosem érdekelt hogy esetleg a filmezési szokásaimat hazajelentgeti-e a plex,vagy sem.
Google/FB/MS/stb szolgáltatásai 100% többet kémkednek,de ezeket a szolgáltatásokat,vagy legalábbis egy nagyrészét nem tudjuk megkerülni,mégis használjuk (ki okosan,ki eszetlenül).
Nem azt mondom hogy ez így jó,vagy helyes,vagy teljesen elfogadott,de ezekhez képest ha a plex a filmezési szokásaimat felhasználja nem fogok pánikolni.
Más adatokhoz meg nincs hozzáférése a plexnek,se személyes adatok,se böngészési előzmények mondjuk google-n keresztül (ezáltal célzott hirdetésekkel/mailekkel bombázás),se bankkártya adatok,se semmi.
Maximum filmezési szokásaimat tudja profilozni (ha csinálja),azt meg csinálják,nekem károm nem származik belőle,az olyan adat ami számomra értéktelen,nem féltem.
Amúgysem értem azokat akik mindenmentes programokra/szolgáltatásokra vágynak,persze ingyen.
Működjön jól és profin,fejlesszék le a fejlesztők,tartsák karban/frissítsék és persze mindezt adják ingyen,mert alanyi jogon az járna mindenkinek.
Ingyen ebéd nincs!Vagy pénzzel fizetsz,vagy adatokkal.Arra persze azért illik figyelni hogy milyen adatokat adunk a cégek kezébe,de ez egy más téma.
De ez a soundbar topik,ne OFFoljuk szét ezzel a témával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest