- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
Igen eddig eljutottam én is. Nyilván ha csak ennyi lenne dolog, akkor nem írnék ide. A gond annyi, hogy ezzel az eszközzel folyamatos kapcsolatban van és tulajdonképpen soha nem is volt ilyen eszközöm, korábban sem csatlakozott ilyen eszközhöz és alapból ha jól megnézed beviteli eszköznek tünteti fel a fülest. Szóval gyanítom valami bug lehet és hátha más is találkozott már ezzel.
Így talán teljesebb a kép... -
gyulavezir
aktív tag
Szerintetek mit talált a telefonom? Mindig kapcsolatban van ezzel az eszközzel, de fogalmam sincs, mi ez.
-
gyulavezir
aktív tag
Ti mennyire mertek bízni a telefon IP minősítésében? Nyilván egy kis eső nem lehet gond neki, de vittétek már vízbe, neadjisten csináltatok már fotókat vele vízben/ víz alatt?
-
gyulavezir
aktív tag
Hát ennek az ujjlenyomat olvasójától pont nem vagyok elájulva, egyébként nagyon jó kis telefon. Üzemidő simán két nap (a Zenfone8 egy napot sem bírt) és prima a fogása. Tokot, fóliát nem használok, eddig nagyon jól veszi az akadályokat. Egyetlen dolgot hiányolok, a szabadon programozható oldalsó gombot.
-
-
gyulavezir
aktív tag
Nekem volt ilyen utólag felragasztható fém lapocskám még korábban, de a következő gondjaim voltak vele:
- ha kívülre ragasztottam fel, akkor csúnya volt és a tok anyagától függően ragadt vagy nem ragadt meg rajta
-ha belülre ragasztottam, akkor már nem tartotta olyan erősen a mágnes és a telefon hátlapján is nyomot hagyott karcok formájában
-a vezeték nélküli töltést meg zavarta, az nem működött vele.
Vettem olyan tokot is, ahol külön a hátán rajta volt "gyárilag" a lapocska, de idővel kiszakadt belőle... 😥 Nyilván nem egy Spigen tok volt, de nem is a legalsó polcos termék. Többet vártam tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Többet vesz, mint ad a Sony a középkategóriában, amin az sem feltétlen segít, hogy lejjebb csúszott az ár.
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest