Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Adott egy Vaio YB, amiben gyári rendszer klónozva lett egy 830as Samsung SSD-re, és épp ez van benn most. (illetve két ilyen gép is van, csak az enyémnek nincs problémája); a gép szórakozik valamiért, pl ms office nem települ fel, kéri a rendszergazda jogot aztán semmi, egy Transcend pendrive csatlakoztatása után elszáll a rendszer, durva lassulásokat produkál, windows nem települ az SSD-re sem pendriveról, sem DVDről, csak acronissal visszaállítva, viszont a HDTune az SSD smartból azt mondja hogy tökéletes... Kicsit kiakasztó már ez...
-
FefeeX
veterán
válasz thesound #5039 üzenetére
a teljes telepítőt letöltöttem netről (nem a win updates cuccot), és azzal már csont nélkül felment. Csak ugye 600 mega, az updates meg 70 megást töltött mindig... Akinek nem megy ezután, és a problémámba ütközik, így meg tudja majd oldani
YB, Windows 7 Home Premium, SP1 -
FefeeX
veterán
válasz deakgyuri #5013 üzenetére
Acronis Trueimage... Azt arra teszed amire akarod, 500as vinyóra is helyreállít, akár 1 terrásra is. A gyári rendszerhelyreállítókat amúgy se szeretem.
Sony-nál pedig azt olvastam, hogy a japán oldalukról le lehet tölteni a VAIO YB-hez is a 64 bites drivereket... (emellett ha tudod, mi van benn, általában a Sony-ra sincs szükséged ehhez... )
Első indításnál meg, mivel nincs a gépben CD DVD, nem írt ki semmi olyat, hogy ki tudnád írni a rendszert...Van itt amúgy olyan, aki VAIO-s windows7-re tudott feltenni SP1-et probléma nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar