- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lothargia
csendes tag
Megnéztem ma a FW21E-t. Úgy mentem be a boltba,h nálam volt az összeg, de kikötöttem magamban,h csak akkor veszem+ ha tényleg tetszik, mármint külsőre (mert a paraméterei verhetetlenek).
Külsőre tetszett is, stílusos gép, csakhát NAGY. (Mondjuk én igazából 13 v.14"at akartam venni, csak mikor +láttam ezt a gépet a neten, le is tettem ról azonnal, de így élőben +nézve nagyon nagy és ráadásul nehéz is. Úgy-h nem vettem+, még várok...
Egyébként nagyon jó gép, szerintem a kép is szép rajta, akit nem zavar,h nagy az nyugodtan belevághat... -
Lothargia
csendes tag
-
Lothargia
csendes tag
Sziasztok!
Notebookot szeretnék venni, régebben Sonyt akartam,de az ár-érték arány miatt letettem róla, IDÁIG
Erről mi a véleményetek:
http://www.laptop.hu/index.php?main=main&page=bolt&subpage=kirakat&itemid=10402&op=details&mode=laptop_uj
http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProductCategory.action?site=voe_en_GB_cons&category=VN+FW+Series
Ilyen konfigos gépet még Acer vagy Pacardbellben is szerintem 300ezeről indulna.
És ami a legjobb, hogy a Sony centrumokban és márkaboltokban is van ez a darab és ugyan ennyiért.
A jövő7en akartam venni -de lehet,h veszek is- csak nem tudom,h lehet hogy várni kellene, mert,h hátha több ilyen gép is bejön majd hasonló nagyonis VERSENYKÉPES áron. (csak azért mert elvileg kisebbet szerettem volna fekete színben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest