Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
cellardoor12 #54754 üzenetére
Nem írják annak. Az adott kritériumra adott pont már árulkodó.
Ha belegondolsz... a 2:3 pulldown miatt egy 60 Hz-es panel eleve képtelen kadenciahelyesen lejátszani a 24p tartalmakat. (A 120 Hz-es panel esetében legalább a lehetőség adott. Egy-két rosszul sikerült szoftverimplementáció miatt van olyan tévé, ami még így is tud szaggatást produkálni natív módon, pl. TCL X10.)
Ők is éppen azt írják, hogy ha "szénné interpolálod", akkor javul a helyzet, de a judder teljesen nem szüntethető meg (nem meglepő módon).
Ám azt is sokszor elmondtam itt a fórumon, hogy ha valakinek a szeme nem érzékeny az ilyesmire, annak az ilyen tévé is tökéletesen jó lehet.
Én azt viszont - tisztelettel - nem tudom innen a távolból megmondani, hogy Te melyik csoportba tartozol.
A cimborámnak pl. még úgy sem tűnt fel adott tévén a judder, stutter, röcögés, szaggatás, "térugrás", stb., amikor oda-vissza tekertem a filmet, és mutattam neki a képernyőn, hogy mire figyeljen, és mindig szóltam, hogy "Most... ott... látod?".... Nem látta.
Szerencsés. Egy tényezővel kevesebb, amit figyelembe kell vennie, amikor televíziót vásárol. -
TCr
veterán
válasz
cellardoor12 #54727 üzenetére
Szia,
Pontosítsd a típust kérlek, hiányzik az X mögül még egy betű.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Ryzen 7 CPU-k
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest