Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autóhifi
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"seussal nem szabad frissiteni, mert ugyanaz a szoft a legfrissebb, csak cid52 helyett 53 "
Ha, moddolni/tuningolni akarsz, akkor a...seussal nem szabad frissiteni, mert ugyanaz a szoft a legfrissebb, csak cid52 helyett 53
Így a sima felhasználók sem esnek kétségbe, hogy nem szabad a SEUS-szal(...)mrlujoak
-
diablo1984
veterán
én meg beleszaladtam a cid53-ba, holott a seus úgy írta, hogy a legfrissebb cucc van rajta, énmeg újratelepítésre nyomtam és cid52ből cid53lett! ahoz képest, hogy volt újabb, miért kellett azt írni, hogy a legfrissebb van rajta...
cid49-et azért nem éri frissíteni, mertha nem független, cid49-et még ő is könnyedén tud unlockolni, de cid52-est már meredek.....
-
rob210
nagyúr
Oké köszi.
Sajna a klubbol kiléptem, de azért még maradok itt is.
Nekem nagyon bejött ez a váltás.
Van egy két bosszantó apróság rajta a mi hiányzik, de ezekkel már megbarátkoztam.Ami viszont nagyon durva benne az az aksi rettenetesen bírja, és a megjelenése.
Azt hiszem ebben nincs vita gyönyörű telefont gyártott az SE mint minőségre mint kinézetre.
-
glutamin
őstag
Nagyon nincs igazad. Ha csak teló lenne, akkor mindenki venne 5e Ft-ért egy alap telefont és ezeknek a mindentudó vackoknak nem lenne piacuk. Igenis fontos, hogy milyen benne a fényképező, fontos, hogy milyen a navigáció ha van stb. Különben mivel magyarázod az 5e Ft-nál magasabb árat? Mert telefonálni meg sms-ezni már ennyiért is tudnak a telefonok.
-
rob210
nagyúr
Szia.
Úgy látom, te nagy mágus vagy.
Van valami véleményed a C902-ről?
Megvettem a készüléket a K800-ast árulom, de megmondom őszíntén, vegyes a tapasztalatom a C902-vel szemben.
A GPS navigáció szar benne:-( pedig ez volt a fő ok a váltásra.
A fényképezője mondjuk tetszik és a videók minősége is elég normális lett.
Bocs, hogy ide firkálok egy más típus miatt, de láttam, hogy te már máskor is máguskodtál a telóval.
-
sesztakbence
tag
-
-
A-l-i-e-N
aktív tag
-
XeeN
senior tag
-
-
-
-
legiaap
félisten
Igen unalmas. Nézd itt meg ezen a itt a gombok elhelyezkedését...ugyanaz
Ugyanúgy katonás sorban ülnek a gombok szépen egymás mellett/alatt. Mi ez ha nem unalmas.
Nézd meg a formát. Tégla forma.
Ezzel szemben nézz meg egy Nokiát vagy egy Samsungot. Ott van változatosság a gombok terén és a forma terén is. Itt meg szinte ugyanolyan az elrendezés.
Pl.:
- Nokánál volt az a tárcsázós gombsor, mikor körben voltak, voltak vékony gombok, nagy gombok, közepesek, stb. Itt meg ugyanaz.De nem akarom offolni tovább a topikot. Ennyi.
-
nemma
addikt
Mondjuk németül nem beszélek, de ez a lista jól jöhet és érthető is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Mazda topik
- Milyen videókártyát?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest