Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Sokan megírják és ettől hemzseg az internet , attól hogy sokan nem ide írják le vagy nem jelentkeznek be xy személyként,hogy igen nekem is elszállt az nem jelenti azt,hogy mindenkinél szuperül müködik. De mind1 szót se róla a gyártó megint lerakta a névjegyét az asztalra nekem ennyi bőven elég eddig sem szimpatizáltam vele eztán sem fogok.
-
Azt írtad, hogy sokan megjárták.
Ezt cáfoltam, mert pl. itthon még nem hallottunk ilyenről. Eddig kb. fél tucat dokumentált eset volt világszerte. Szóval azért nem fognak pattogatott kukoricaként viselkedni hirtelen a 7000-es Rizsák.Most már ott tartunk, hogy nem lehet FW frissítésre alapozni, mert te még drivert se frissítesz soha...
-
Frozen
addikt
Hát igen jönnek a firmwarék és bele kell gondolni ,hogy ezért mindenki szalad és teszi fel... Én soha nem ugráltam egy gépemen sem sem a bios flasheléssel sem mással sőt a mai napig teszek rá ha jön egy újabb driver... Szóval szerintem erre sem lehet alapozni,hogy a felhasználok egyből mindent felraknak amit a gyártó kiad.
-
Olyan eszméletlen sokan nem járták meg, hiszen például az itteni AM5 topicban még senki sem jelentkezett például, hogy elfüstölt a procija...
Ez egy hype, ami a téma körül van, igen, nagyon kellemetlen, jönnek stabilabb firmware-ek, lesz egy sor RMA, aztán megy minden tovább. De hát sok ilyet láttunk már... -
-
slmSIG
tag
" #43Frozen
....hiszen lassan senki nem akar olyan procit venni ami leeg vagy elviszi a gep tobbi alakatreszet is magaval. ( azert az nagyon gáz)"Érdemes ezt megnézni ezzel kapcsolatban:
https://youtu.be/cbGfc-JBxlY
...sőt, másik is van már, de az első videó a lényegesebb:
[link] -
Frozen
addikt
Hát igen valami nagyon beragadt a piacon,de a kesőbbiekben a 7xxx szeriaval is megfog ez ugyan ugy történi hiszen lassan senki nem akar olyan procit venni ami leeg vagy elviszi a gep tobbi alakatreszet is magaval. ( azert az nagyon gáz)
-
Robitrix
senior tag
Feladat függő végül is a dolog. Egy ilyen hardver egy irodai gépbe tökéletes volna munkára.... még sok is hozzá.... jelen pillanatban is egy ennél xarabb gépen dolgozom a munkahelyen...
Csak 4 mag van benne. Ha neki eresztek egyszerre három dolgot rögtön kiderül miért kevés a 4 mag.
-
5150
aktív tag
"Akkor ha csinalok azzal egy iso-t, ki tudom irtani teljesen meg telepites elott mondjuk cortana-t, a onedrive-ot, meg mittudomen meg milyen irritalo szarsagokat"
Nem. A rufus csak kiirja neked pendrivera és mielőtt nekikezd, földob egy ablakot azzal, hogy ha akarod, kikapcsolhatod a TPM, secureboot és egyéb MS. "igényeket":
"ki tudom irtani teljesen meg telepites elott mondjuk cortana-t, a onedrive-ot"
Az inkább az MSMG Toolkit lesz szerintem.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #35 üzenetére
így van, ez egy nagyon bosszantó dolog!
-
tserrof77
őstag
válasz
FoxiestFox #35 üzenetére
Nem fogják. Az elején még pont lehetett offline mód telepíteni, de már nem. De köszönjük Rufus-nak hogy mééégis lehet
-
-
Sanya
nagyúr
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
11 már nem engedi csak az online profilt
-
válasz
antikomcsi #32 üzenetére
Ja hogy 11. A notin is az volt, amit tegnap vettem, azonnal ment rá a 10...
-
válasz
FoxiestFox #31 üzenetére
Pár hete tettem fel valakinek ms oldalról letöltött, creatorral készített 11-et. Csak MS fiókkal lehetett belépni, nem volt lehetőség offline fiókkal telepíteni.
-
-
ergoGnomik
tag
A cikk azt írja, hogy harmincezret gyártanának. És nincs szó arról, hogy ezt egynél többször elkövetnék. Szóval szerintem kár az álmodozás, ennek már jó előre meg van a helye hová megy.
-
Z_A_P
addikt
Az 1600F procimnak most buszken dobog a szive
-
Ez nem csak Kínában, de bárhol megállná a helyét, még én is el tudnám képzelni ide-oda, csak kár, hogy általában más az elképzelésem az olcsó fogalmártól, mint a gyártóknak.
-
Kábé 3 hónapja tettem fel így egy Win11-et, de a részletekre már nem emlékszem. Pár apróbb, de hasznos módosításra/beállításra van lehetőség, csak már meg nem mondom, mikre. Viszont a telepítő pen-re tenni egy mappát saját hasznos cuccokkal csak +1 perc. Én pl. az Edge-et szedem le azonnal, pedig sokak szerint már egész jó.
-
opr
nagyúr
es AxBattler: Akkor ha csinalok azzal egy iso-t, ki tudom irtani teljesen meg telepites elott mondjuk cortana-t, a onedrive-ot, meg mittudomen meg milyen irritalo szarsagokat, amiket senki nem hasznal, illetve a hatamon futkos tole a hideg, hogy OS szinten van integralva.
-
Például gyorsan megszabadulhatsz egy halom olyan alapbeállítástól még a telepítés előtt, amiket nem szeretünk, vagy éppen kikapcsolhatod a TPM meglétének szükségességét, de nekem leginkább simán csak megszokás, linux .iso-kat is Rufussal írok ki Win-ek alól, nagyon régóta használom és szeretem.
-
-
opr
nagyúr
Zen+, Vega, B450 -> Nem kell ennek kinaba mennie, teljesen jo lenne ez europaban is!
Ha megfeleloen olcso, nagyon jo kis irodista meg alkalmi gamer gepeket lehetne ezekre epiteni.
Van benne 2db 10gbps usb 3.2, pcie3 m.2 meg vga tamogatas, mi kell meg?
Ha a lap procival egyutt megallna 150 euro alatt, szvsz vinnek, mint a cukrot, igazi best buy ajanlat lehetne belole.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Picasso kódnevű lapkára épülő fejlesztéseket elvileg régebbi alaplapokkal árulnák.
- Processzor Intel Core Ultra 9
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 1.000ft-tól.
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D AM4 processzor (garanciális: Alza, 2025.11.11-ig)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest