Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, szíved szerint az ASUS-t vennéd.
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?
Mennyire kell az extra teljesítmény, illetve mennyire zavar, ha a szomszéd/fórumtárs kicsivel jobb eredményt kapna, mert mondjuk kicsivel csúnyább, de potensebb lapot vett?Nekem most egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac a fő gépem alaplapja, 2019-ben vettem még, teljesen stabil, tuningolni is tudok benne, de a BIOS-ában most is van olyan bug, amit 2019 óta nem javítottak ki. Ez az ASRock módi. Szeretem őket a kezdetektől, rengeteg innovációt, trükköt bevetettek már a felhasználó érdekében, képesek olyan kotyvasztásokra is, amiket más gyártók messze kerülnének, de hogy tökéletes BIOS-t nem tudnak írni, az is tuti. Asszem, 9 db ASRock lapom volt eddig, kettőnek mondanám a BIOS-át jófélének.
FireKeeper: MSI szerintem is szuper, viszont általában túl fapados. Aztán az is igaz, nem mostanában volt MSI-m, lehet, fejlődtek azóta ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?