Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Micro Four Thirds
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, szíved szerint az ASUS-t vennéd.
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?
Mennyire kell az extra teljesítmény, illetve mennyire zavar, ha a szomszéd/fórumtárs kicsivel jobb eredményt kapna, mert mondjuk kicsivel csúnyább, de potensebb lapot vett?Nekem most egy ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac a fő gépem alaplapja, 2019-ben vettem még, teljesen stabil, tuningolni is tudok benne, de a BIOS-ában most is van olyan bug, amit 2019 óta nem javítottak ki. Ez az ASRock módi. Szeretem őket a kezdetektől, rengeteg innovációt, trükköt bevetettek már a felhasználó érdekében, képesek olyan kotyvasztásokra is, amiket más gyártók messze kerülnének, de hogy tökéletes BIOS-t nem tudnak írni, az is tuti. Asszem, 9 db ASRock lapom volt eddig, kettőnek mondanám a BIOS-át jófélének.
FireKeeper: MSI szerintem is szuper, viszont általában túl fapados. Aztán az is igaz, nem mostanában volt MSI-m, lehet, fejlődtek azóta ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami azt illeti, szerintem is szebb lap, de konkrét tesztek nélkül szerintem senki meg nem mondja, mennyire jó. Tippre PBO-val az ASRock-ban bármelyik proci magasabb órajel elérésére lehet képes, mint az ASUS-ban; a PBO-t is tuningnak tartod?