Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Pl aki gamel xp-ről tolja azokat, netet meg linuxról, xp-re nem is kell felrakni még a LAN drivert se, így biztos nem mászik rá semmi, lin-re meg igen kicsi az esélye.
szerk: ebben jobb az AMD politikája, ezt nem vette el a legkisebb x2-től se/ igaz mást se/, intel igen, de mivel sok ember azt se tudja mire való, meg aki tudja, azok közül is igencsak kevesen használnák, nem nagy érvágás
-
rollins
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Vmware vagy az MS Virtual Pc, van más is csak elfelejtettem.. Pl láttam olyat hogy egy rendszergazda Linuxot használt és Vmware -val futtatott Win. XP-t, amivel az ügyfél gépét figyelte ill avatkozott be, ha kell. Otthon én is ki akartam próbálni csak úgy kíváncsiságból
, de mindíg volt valami baja. Lehet külön partíción lévőt indítani, vagy a vmware-val a futó oprendszer alá telepíteni a kívánt másik rendszert és azt indítani. Az utóbbi talán problémamentesebb. Azótá már sokat javítottak rajta gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még mindig készül a The Division: Resurgence (Android, iOS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Raspberry Pi
- ASUS blog: kompakt vízhűtések kijelzővel
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de mindíg volt valami baja. Lehet külön partíción lévőt indítani, vagy a vmware-val a futó oprendszer alá telepíteni a kívánt másik rendszert és azt indítani. Az utóbbi talán problémamentesebb. Azótá már sokat javítottak rajta gondolom.