Hirdetés
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fedett műveletre szabta az új GeForce drivert az NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
No, akkor gyűjtve, mert jó pár hsz érkezett:
RMClock fagyasztgatta a gépet, hiába skáláztam be. Ha levittem 3,2-re, akkor OK volt ugyanazokkal a beállításokkal, de 3,2-n CnQ is OK, szóval nem kell külön programmal bohóckodni. Vagy én voltam lusta órákat szórakozni vele 100-200 MHz-ért.
A 4GB-ot XP-re értettem (x86), gondoltam, ez közismert. Egyértelműsítem a többit is:
A korlátost a tuningra értettem, mivel a tuningolhatóságról volt szó. Szóval nem lehet rajta húzni 5-600MHz-et, mint egy 4200+-on, ezért korlátos tuning szempontból. Egy 30-50%-kal húzható procit nehéz lenne korlátosnak nevezni, de szó szerint igazad van.
DX10 meg azért tré, mert nem DX10.1.
Csak azért hozták ki, hogy gyorsan elavultassák a jó kis DX9-es karikat (én nem dobtam ki
), begyűjtve egy rakás pénzt, aki meg jó pénzért bevásárolt egy DX10-est, az pár hónapon belül egy drága, elavult (tudáshiányos, mert a .1-et csak szoftveresen fogja tudni, driverből, máskülönben át kellene építeni) kártya boldog tulajdonosa lehet a pénzéért, mert a DX10.1-et bizonyosan támogatni fogja sok játék és 3D alkalmazás. És persze a DX10-esek értéke rögvest le is fog pottyanni jó mélyre. A kidobhatóság alatt ezt értettem, nem azt, hogy nosza, irány vele a szemétbe, mert attól még gyors, és használható kártyák lesznek. 
A felmerült HD2600-asokból az egyetlen valamirevaló a HIS GDDR4-es 2600XT-je.
Én mindenkinek azt javaslom VGA ügyben, hogy várja meg a 2950Pro Gladiator-t. Na, az VGA kártya lesz a fellelhető információk alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest