- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4409 üzenetére
Ettől függetlenül ebben az idézetben per pillanat igaza van, elismerem. Nem néztem meg a FAQ-ot, mert azt várná az ember, hogy a részvételi lehetőségeket kiemeljék (szerintem ezzel nem voltam egyedül
). Úgy látszik, nem csak nálunk dívik a fogyasztók megtévesztése. De ez a VGA kari, a GetAll3-nál tényleg ott van a Hungary, és forgalmazzák is nálunk. Azért vetek rá még egy pillantást.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Gyuri27 #4409 üzenetére
Biztos nehéz beismerni, hogy valamire rámozdultatok, ami minket nem érint, de azt érvek nélkül személyeskedéssel tetézni botorság.
De nyugodtan linkeld azt az oldalt, ahol azt írják, hogy a régi videókártyádért magyarként fogsz kapni 50/80 $-t.
No, ennyit a ki a szép és ki az okos témakörről
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest